<strong>I OSLO:</strong> David Hasselhoff skrev autografer da han ankom hotellet sitt etter å filmet reklamefilm på Oslo City. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
I OSLO: David Hasselhoff skrev autografer da han ankom hotellet sitt etter å filmet reklamefilm på Oslo City. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

Her er «The Hoff» i Oslo

David Hasselhoff: - Jeg skulle gjerne sett mer av byen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se David Hasselhoff i Oslo nederst i saken!

SEHER.NO: Superstjernen David Hasselhoff er i Oslo for å spille inn en reklamefilm for kjøpesenteret Oslo City.

I løpet av onsdagen har den tidligere «Baywatch» og «Knightrider»-stjernen vært i studio, og i 19-tiden avsluttet den amerikanske stjernen reklameinnspillingen midt blant hundrevis av skuelystne på Oslo City. 

Omringet av dresskledde livvakter og med en person i romvesen-drakt ved sin side, filmet Hasselhoff en rekke scener på kjøpesenteret - med en skare av fans og tilfeldig forbipasserende kunder som statister.

Etter at opptakene var ferdig i 22-tiden dro «The Hoff» tilbake til hotellet Oslo Plaza, der han bor under Norgesbesøket.

Seher.no fikk et kort møte med superstjernen utenfor hotellet.
 
- Hva synes du om Norge, David?
 
- Jeg har det bra her, men jeg skulle ønske jeg hadde hatt litt mer tid til å faktisk se mer av byen, sier David Hasselhoff til Seher.no idet han signerte autografer til den fremmøtte fansen. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Leier inn livvakter til Oslo-besøket
 
Se David Hasselhoff i Oslo her:


[obj:media:9735]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer