Her er sveisen alle serbere vil ha!

Men foreldre nekter barna å klippe seg som denne gutten.

MILANOMANIA: Serbias Milan Stankovic er kjent for sin eksentriske stil og svært spesielle frisyre. Ifølge 22-åringen er han så populær i hjemlandet at ungdommer nå forsøker å kopiere den særegne klippen.  Foto: Scanpix
MILANOMANIA: Serbias Milan Stankovic er kjent for sin eksentriske stil og svært spesielle frisyre. Ifølge 22-åringen er han så populær i hjemlandet at ungdommer nå forsøker å kopiere den særegne klippen. Foto: Scanpix Vis mer
Se video med Milan Stankovis nederst i saken!
  
SEHER.NO: 22 år gamle Milan Stankovic er Serbias store håp i Eurovision 2010, og unggutten har allerede rukket å bli superstjerne i hjemlandet, mye takket være sin eksentriske stil og svært særegne væremåte.

Folkesangeren fikk sitt gjennombrudd da han deltok i tv-konkurransen Zvezde Granda (grand stars) i 2007, og har siden den gang fått så stor stjernestatus at hysteriet rundt han omtales som «Milanomania» i Serbia.

Det er imidlertid ikke bare musikken og klesstilen 22-åringen har fått oppmerksomhet for de siste årene.

Også hans svært spesielle frisyre har gjort han til et yndet medieobjekt, og med kritthvitt hår og pasjeklipp skiller han seg godt ut fra de andre Eurovision-deltagerne.

Da Seher.no snakket med han under åpningsfesten for Eurovision 2010 på Rådhuset i Oslo søndag kveld, kunne Milan avsløre at frisyren hans er blant de mest populære i Serbia - til alle foreldres store fortvilelse.

- I Serbia selger de nå klistremerke-album med bildet mitt på, noe jeg ser på som en stor ære. Og svært mange barn har lyst på den samme frisyren som meg, men de har problemer med foreldrene sine. Så jeg må si at jeg er lei for det foreldre, humret han.

Ifølge 22-åringen er det svært viktig for han å skille seg ut når han står på scenen, og det er også grunnen til at han ofte velger svært oppsiktsvekkende antrekk.

- Jeg forsøker å være annerledes fordi jeg synes at når man er på scenen, så skal man forsøke å skille seg ut. Det er hovedgrunnen til at du står på scenen, og ikke er ute på gata. Så det er det jeg prøver på, sa han.

22-åringen kunne også fortelle at han har blitt helt bergtatt av Norge, og norske jenter, under Oslo-oppholdet.

Det er likevel én ting han gjerne skulle sett at var annerledes...

- Uff, ja. Det er altfor dyrt her! Det er det verste. Hvorfor er det sånn? Det er ikke logisk. Hvis du vil kjøpe en cola, så er det den samme colaen som i Tyskland, Østerrike, overalt. Men her koster den tre-fire ganger så mye. Det er helt ulogisk. Men hvis dere digger det, så er det greit for meg, humret han. 
 
Milan og Serbia deltar i den første semifinalen i Eurovision, som går av stabelen på Telenor arena og sendes på NRK1 tirsdag fra kl. 21.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sjekk den høyden!

Se intervju med Milan Stankovis nedenfor:


[obj:media:8650]