Chrissy Teigen og John Legend:

Her er superstjernene i Norge

Dukket opp i Oslo rådhus.

GLAM: Chrissy Teigen og John Legend er i Oslo denne helgen. Chrissy hadde på seg en rød, skulderkjole, mens ektemannen hadde på seg en kåpe i Balmain-stil. Foto: NTB scanpix
GLAM: Chrissy Teigen og John Legend er i Oslo denne helgen. Chrissy hadde på seg en rød, skulderkjole, mens ektemannen hadde på seg en kåpe i Balmain-stil. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Søndag ble Nobels fredspris delt ut i Oslo. Mektige mennesker fra hele verden hadde samlet seg for anledningen, der Den internasjonale kampanjen mot atomvåpen (ICAN) i år tildeles den gjeve prisen.

I tillegg til en formell utdeling i Oslo rådhus søndag, dukes det til for bankett og konsert i hovedstaden. Blant artistene som i år skal opptre på konserten mandag, finner vi den amerikanske sangeren John Legend (38). Han har gjestet Norge flere ganger tidligere, og har et spesielt forhold til vårt kalde land i nord.

Kona hans, Chrissy Teigen (32), har nemlig norske aner. Faren hennes er avkom av norske innvandrere i USA, og hun har derfor hele livet hatt et ønske og en drøm om å oppleve en kultur og en nasjonalitet hun egentlig ikke kan så mye om.

Strålte i Oslo

Nå er superparet i Norge. Søndag ble de fotografert på vei inn i Oslo rådhus, mens «All of me»-sangeren smilte inn i kameraet.

Han og kona befant seg derimot ikke i salen under utdelingen, men et annet sted på rådhuset. På Snapchat har Chrissy selv delt humoristiske «behind the scenes»-bilder.

KALDT?: Paret bor til vanlig i Los Angeles, hvor det er betraktelig varmere i desember enn i Norge. Kanskje det kan forklare Teigens noe kjølige valg av kjole. Foto: NTB scanpix
KALDT?: Paret bor til vanlig i Los Angeles, hvor det er betraktelig varmere i desember enn i Norge. Kanskje det kan forklare Teigens noe kjølige valg av kjole. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er derimot ikke bare Nobel stjernene virker glade for. John Legend virket svært begeistret over å være i Norge, og tok på Instagram seg tid til å skryte av vår norske kulturarv.

I et av kontorene på rådhuset henger nemlig skisser av Edvard Munch, som sangstjernen tydeligvis godt vet hvem er.

På Twitter har Teigen liret av seg både det endre og det andre i forbindelse med norgesbesøket.

Søndag ettermiddag hadde hun blant annet følgende å melde:

«Hvordan adresserer man kongen og dronningen av Norge? Sier man skjera' eller hva skjer?», skrev hun på Twitter. Meldingen er delt videre over 800 ganger og er likt av 13 000 profiler.

Da hun i går kveld ankom Oslo sparte hun ikke på komplimentene for å beskrive Norges flotte hovedstad.

STRIKE A POSE: Chrissy Teigen var til stede under utdelingen av Nobels fredspris søndag kveld. Her fotografert på et kontor. Foto: Chrissy Teigen / Snapchat
STRIKE A POSE: Chrissy Teigen var til stede under utdelingen av Nobels fredspris søndag kveld. Her fotografert på et kontor. Foto: Chrissy Teigen / Snapchat Vis mer
STRIKE A POSE: Chrissy Teigen var til stede under utdelingen av Nobels fredspris søndag kveld. Her fotografert på et kontor. Foto: Chrissy Teigen / Snapchat
STRIKE A POSE: Chrissy Teigen var til stede under utdelingen av Nobels fredspris søndag kveld. Her fotografert på et kontor. Foto: Chrissy Teigen / Snapchat Vis mer

«Oslo! Så søtt, rolig og fredfullt. Til og med flyplassen. Jeg ønsker å beklage på vegne av alt som er amerikansk. Vi skremmer dere nok allerede ved landing», utropte stjernen.

Teigen har også gitt uttrykk for at hun ønsker å få med seg så mye hun rekker. Hun var ved flere anledninger omtalt Frognerparken, og virker interessert i å se skulpturene Gustav Vigeland i sin tid lagde.

«Første oppdrag i Norge: Finne denne», skrev hun og la ved et bilde av en av skulpturene.

Paret dukket derimot opp på nobelbanketten søndag kveld. Teigen hadde på seg en rød kjole, og viste tydelig frem magen til det norske folk - mens ektemannen nøt et glass champagne.

STRÅLTE: Chrissy og John hadde tatt på seg finstasen for å delta på nobelbanketten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STRÅLTE: Chrissy og John hadde tatt på seg finstasen for å delta på nobelbanketten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Gravid

Det kjente paret har fra før datteren Lune Simone Stephens (1), og i november kunne de avsløre at de igjen venter barn. Det gjorde de på finurlig vis, ved å legge ut en video på Instagram av ettåringen og Teigens mage.

«Hva er det der?» Spør Teigen hvorpå Luna svarer «en baby!».

På kort tid strømmet gratulasjonene inn, og hittil har videoen fått over seks millioner visninger.

it's john's!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Hun har siden stolt vist frem magen når anledningen har bydd seg, og hvem vet. Kanskje Oslo får et glimt av den kommende Teigen/Legend-babyen?

Det å få barn har derimot ikke vært en enkel prosess for stjerneparet. Etter en lang og vanskelig prosess kom datteren Luna til verden i april i fjor. Chrissy og John har flere ganger vært åpne om at de har slitt med å få barn, etter at de giftet seg i 2013.

- For å være ærlig har John og jeg problemer, innrømmet Teigen til People tidligere i år.

Hun fortalte at hun i lengre tid hadde gått til fertilitetsleger.

🔎 spot the difference

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

- Vi ville hatt barn for fem eller seks år siden hvis det hadde vært mulig, men det har virkelig vært en prosess.

Det var under Screen Actor Guild Awards tidligere i år at de første spekulasjonene om at paret ventet et barn til begynte å florere.

Der fortalte nemlig Chrissy at hun og John planlegger å få et barn til, og da var ikke Chrissy i tvil om hvilket kjønn hennes neste barn skulle ha.

- Herregud, en gutt er neste ut, det kan jeg forsikre deg om, fortalte hun til ET Online den gang.

Teigen planlegger å bestemme kjønnet på sitt neste barn på samme måte som hun gjorde med lille Luna.

LES OGSÅ: Deler datterens første ord på sosiale medier

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer