Channing Tatum:

Her er super­stjernen i Norge

«Ingen» vet hvorfor Channing Tatum brått dukket opp i Norge.

STORT MØTE: Filmstjerna Channing Tatum dukket plutselig opp på Byrkjedalstunet. Da grep 19 år gamle Hanne Nilsen sjansen. Foto: Privat
STORT MØTE: Filmstjerna Channing Tatum dukket plutselig opp på Byrkjedalstunet. Da grep 19 år gamle Hanne Nilsen sjansen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norge er en populær destinasjon for mange, både for ferie og jobb. Den siste tida har flere storfilmer blitt spilt inn her til lands, noe som også medfører at superstjerner brått dukker opp fra tid til annen.

Tirsdagen til 19 år gamle Hanne Nilsen fra Bryne ble ikke helt som planlagt. Sammen med bestemora skulle hun spise middag på Byrkjedalstunet i Dirdal da en uventet gjest brått dukket opp i området.

Det var VG som først omtalte den oppsiktsvekkende saken. For mens de satt og spiste, dukket plutselig filmstjerna Channing Tatum opp blant gjestene.

- Stas

De snakket ikke inne på restauranten, men hun overhørte at Tatum og de andre rundt ham snakket amerikansk.

Tilfeldighetene skulle ha det til at de fikk møtt ham i en av butikkene i området seinere, og da tok hun motet til seg. Resultatet ble en selfie. Overfor Se og Hør sier 19-åringen at det var stas.

- Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle møte ham, nei. I hvert fall ikke på den plassen. Så ja, det var stas. Jeg har jo sett alle filmene hans, forteller hun.

Bedt om å vente

Hun var ikke den eneste som støtte på Tatum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer