I NORGE: Flere forbipasserende stoppet opp da de fikk øye på Hollywood-paret i overgangen mellom Oslo Plaza Hotell og Oslo Spektrum. Will Smith og kona gikk hånd i hånd og smilte og vinket til de fremmøtte. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
I NORGE: Flere forbipasserende stoppet opp da de fikk øye på Hollywood-paret i overgangen mellom Oslo Plaza Hotell og Oslo Spektrum. Will Smith og kona gikk hånd i hånd og smilte og vinket til de fremmøtte. Foto: Anders Myhren/ Seher.noVis mer

Her er superparet i Oslo

Her viser Will Smith og kona seg for første gang under Norgesbesøket...

Se video av Will Smith og kona i Oslo nederst i saken

SEHER.NO: Superparet Will Smith (41) og Jada Pinkett Smith (38) lurte et samlet presse-Norge da de tirsdag kveld nærmest snek seg inn i landet, ved å ankomme Gardermoen i privatfly to timer tidligere enn antatt.

Filmstjernene bor sammen med sine to yngste barn Jaden (10) og Willow (9) på Radisson Plaza Hotel under Norgesoppholdet, og hotellet har i løpet av onsdagen vært beleiret av presse som ønsket et bilde av Hollywood-stjernene. 

Den berømte familien har etter all sannsynlighet brukt hele dagen inne på hotellsuiten, for det var først i 19-tiden onsdag kveld at Will Smith og kona viste seg for pressen for første gang. Paret er programledere for fredagens Nobelkonsert, og benyttet seg av overbygget mellom hotellet og Oslo Spektrum for å øve på programlederjobben inne i konsertlokalet.

Flere forbipasserende stoppet opp da de fikk øye på Hollywood-paret i overgangen. Will Smith og kona gikk hånd i hånd og smilte og vinket til de fremmøtte før de hastet inn til øvelsene i Oslo Spektrum etterfulgt av en rekke assistenter og livvakter.

Will og Jada skal etter planen være med under Nobel-seremonien i Oslo Rådhus torsdag, der USAs president Barack Obama blir tildelt Nobels Fredspris. Senere på dagen skal de på opptak av "Skavlan", gå i fakkeltog for "Nei til atomvåpen" og være med på den høytidelige Nobel-banketten på Grand Hotel.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Will Smith nektes å bo på Grand Hotel

Se video av Will Smith og kona i Oslo her:[obj:media:8253]