NY PROGRAMLEDERDUO: Pia Lykke blir Sturla Berg-Johansens nye makker i neste runde av "Norske Talenter". Foto: TV 2
NY PROGRAMLEDERDUO: Pia Lykke blir Sturla Berg-Johansens nye makker i neste runde av "Norske Talenter". Foto: TV 2Vis mer

Her er Sturlas nye makker

Pia Lykke skal lede vårens "Norske Talenter" sammen med komikeren.

LOS ANGELES (Seher.no): "Norske Talenter" ble en stor suksess for TV2, og det ble nylig kjent at kanalen planlegger en ny runde av den populære talentkonkurransen.

Forrige runde var det Sturla Berg-Johansen (41) og Marte Stokstad (30) som ledet showet, men etter en sesong melder gravide Marte avbud for å prioritere mammarollen.

I vårens sesong er det Pia Lykke som får gleden av å lede programmet sammen med komikeren, skriver TV2 Underholdning.

- Det var helt fantastisk å få denne jobben. Jeg gleder meg mest til å reise rundt for å se på alle talentene, sier hun, ifølge nettstedet.

Sturla ser også frem til å arbeide sammen med Pia på kjempesuksessen som hadde nærmere 800.000 seere i snitt.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med henne. Vi har jobbet sammen før på et par episoder av «Bot og bedring», så det går nok bra.

Pia er et nytt ansikt for mange tv-seere, men dette er langt fra hennes første TV-jobb. Foruten å ha medvirket i ICA-reklamene, har hun en lang erfaring både forran og bak kamera.

Hun har spilt i sketsjer i "Manshow", "Lille Lørdag", "Påskemorgen for NRK" og "Senkveld". Hun har også regissert kortfilmen "Klippan i livet" med Trond Fausa Aurvåg i hovedrollen, og hatt regi på produksjoner som "Idol", "Senkveld" og "Gullfisken".

LES OGSÅ: Er du et norsk talent?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.