Her er stjerneparene som skilte lag i sommer

Det er høysesong for brudd og skilsmisser i Hollywood – se hvem lykken tok slutt for!

SEOGHØR.NO: Sommeren er høysesong for brudd og skilsmisser i Hollywood, og denne sommeren har ikke vært et unntak.

BRUDD: Blake Shelton og Miranda Lambert er et av de mange parene som har gått fra hverandre i sommer. De to skilles etter fire års ekteskap.  Foto: Scanpix
BRUDD: Blake Shelton og Miranda Lambert er et av de mange parene som har gått fra hverandre i sommer. De to skilles etter fire års ekteskap. Foto: Scanpix Vis mer

Mest nylig var det Gwen Stefani (45) og ektemannen Gavin Rossdale (49) som etter tretten års ekteskap offentliggjorde at de har gått hver til sitt.

Se parene alle som gikk fra hverandre i sommer i videoen øverst i saken!

Kort tid tidligere ble det kjent at countrysangerne Blake Shelton (39) og Miranda Lambert (31) hadde gjort det samme.

– Dette er ikke slik vi så for oss fremtiden. Det er med tungt hjerte at vi går videre hver for oss. Vi ber ydmykt om privatliv og medfølelse, sa paret i en pressemelding til People.

Også forholdet mellom Kourtney Kardashian og kjæresten gjennom ni år, Scott Disick, er avsluttet. Realitystjernen dumpet faren til sine tre barn etter at det dukket opp en rekke oppsiktsvekkende bilder av ham og en annen kvinne.

Saken fortsetter under bildet.

Kourtneys lillesøster, Khloé Kardashian (31), skal omsider ha skilt seg fra basketballspiller Lamar Odom (35) etter å ha startet prosessen så langt tilbake som i 2013.

Blondinen valgte å gå fra Odom da både dopmisbruk og utroskap ble avslørt.

Men det langt ifra det eneste trøblete ekteskapet i Hollywood; det har i lang tid versert rykter om at Ben Affleck (42) og Jennifer Garner (43) har hatt problemer, og i juli viste det seg at spekulasjonene var sanne.

Dagen etter deres 10 års bryllupsdag, bekreftet duoen at de skulle skilles.

Andre stjernepar som lykken har brast for i sommer er Charlize Theron (39) og Sean Penn (54), Britney Spears (33) og Charlie Ebersol, «The Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence (24) og Chris Martin (38), og Tiger Woods (39) og Lindsay Vonn (30).

LES OGSÅ: Nå er gifteringen på igjen