<strong>PRØVER Å SKJULE SEG:</strong> Her sitter Jennifer Garner og kjæresten, John Miller, sammen i baksetet av en bil etter en hyggelig kveld på teater. Foto: NTB Scanpix
PRØVER Å SKJULE SEG: Her sitter Jennifer Garner og kjæresten, John Miller, sammen i baksetet av en bil etter en hyggelig kveld på teater. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Garner dater igjen:

Her er stjernens seks år yngre flamme

Turtelduene koste seg på teater sammen, men prøvde å unngå kameraene.

Publisert

I starten av oktober ble det kjent at Jennifer Garner (46) hadde begynt å date igjen etter bruddet med Hollywood-stjernen Ben Affleck (46).

- Jen har ventet med å gå videre, og nå som skilsmissen er gjennomført kan hun endelig gjøre det. Hun har ikke hatt noe annet valg enn å være tålmodig ettersom Ben har måttet gjennomføre rehab, fortalte en kilde til People.com.

Yngre flamme

Og kun to uker etterpå avslørte Us Weekly at Garner hadde funnet lykken med den seks år yngre forretningsmannen John Miller (40). Bladet hevdet også at duoen allerede skal ha datet i et halvt år.

- De har vært sammen i seks måneder, og det begynner å bli seriøst, fortalte en venn av paret til Us Weekly.

Nå har det dukket opp bilder av Jennifer og John etter at de tilbrakte en koselig kveld på teater sammen tidligere denne måneden.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>GÅR FORSIKTIG FREM:</strong> Garner var nøye med å gå alene inn i teatersalen slik at ingen skulle fotografere henne sammen med sin nye flamme. Foto: NTB Scanpix
GÅR FORSIKTIG FREM: Garner var nøye med å gå alene inn i teatersalen slik at ingen skulle fotografere henne sammen med sin nye flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Første offentlige date

Det var fredag 10. november at turtelduene viste seg offentlig ute på date sammen i Los Angeles. Denne kvelden ble de observert på teateret Ahmanson Theatre i Downtown hvor de så den kritikerroste musikalen «Dear Evan Hansen», ifølge E! News.

Det nyforelskede paret skal ha prøvd etter beste evne å holde en lav profil, og gikk hver for seg både inn og ut av lokalet for å unngå oppmerksomhet fra fotografer.

Ifølge nettstedet skal de ha ankommet teateret like før klokken 20 i en limousin. Garner var førstemann ut av bilen, mens Miller ventet noen minutter før han også var på vei. Etter forestillingen forlot han lokalet først, og ventet på filmstjernen i limousinen, fortalte et øyevitne til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>HVER FOR SEG:</strong> Miller ble sett alene ventende i bilen, men Garner vandret rundt i folkemengden alene. Foto: NTB Scanpix
HVER FOR SEG: Miller ble sett alene ventende i bilen, men Garner vandret rundt i folkemengden alene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vil feire jul sammen

Miller er administrerende direktør i CaliGroup, et firma som eier Miso Robotics og en kjede på rundt 50 CaliBurger-restauranter. Han har vært gift tidligere og har to barn.

Selv har «Alias»-stjernen barna Violet (13), Seraphina (9) og Samuel (6) fra det ti år lange ekteskapet med Ben Affleck.

Mens Jennifer skal ha feiret Thanksgiving torsdag med eksmannen og barna, så skal hun ha planlagt å feire jula med sin nye kjæreste, skriver Us Weekly.

- Forholdet fortsetter å være veldig seriøst. John er hodestups forelsket i Jennifer. I jula planlegger de å reise bort på en romantisk ferie sammen, forteller en kilde til nettstedet.

Ben Affleck var kjæreste med TV-produsenten Lindsay Shookus (38) i rundt ett år før det tok slutt i august. Nylig ble han linket til Playboy-modellen Shauna Sexton (22).

LES OGSÅ: Gaute Grøtta Grav bryter tausheten om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer