Her er stjernenes glamorøse Grammy-kjoler

Kjendisene kjempet om oppmerksomheten på den røde løperen under nattens prisutdeling.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det er alltid skyhøy stjernefaktor når Grammy Awards går av stabelen i Los Angeles, og årets utdeling var intet unntak.

Søndag kveld (lokal tid) skled den ene kjendisen etter den andre ned den røde løperen utenfor Staples Center i filmbyen. Her hylles musikkbransjens største stjerner samtidig som lekre og svindyre designerantrekk vises frem.

FLOTTE DAMER: Paris Hilton, Pink, Katy Perry og Taylor Swift var alle stivpyntet på Grammy Awards søndag kveld. Foto: All Over
FLOTTE DAMER: Paris Hilton, Pink, Katy Perry og Taylor Swift var alle stivpyntet på Grammy Awards søndag kveld. Foto: All Over Vis mer

I fjor sendte TV-kanalen CBS, som arrangerer showet, ut et skriv med klare instruksjoner om at de ønsket at antrekkene skulle være mer tekkelige enn tidligere. De mente skyhøye splitter, dristige utringninger og for mye bar hud ikke hører hjemme på den prestisjefylte utdelingen.

I år som i fjor var det mange som ga blaffen i de nye reglene, og likevel valgte å stille i vågale og sexy kjoler med transparente stoffer, høye skjæringer og mye kløft.

Musiker og skuespiller LL Cool J fikk æren av å lede det stjernespekkede showet for andre år på rad, og superparet Beyonce og Jay-Z sparket det hele i gang med en sexy fremføring av hennes nye låt «Drunk In Love».

Andre artister som stod på scenen i løpet av kvelden var store navn som Katy Perry, Madonna, Taylor Swift, Pink, Bruno Mars og Beatles-legendene Paul McCartney og Ringo Starr. Sistnevnte fremførte McCartneys låt «Queenie Eye».

Stemingen i Staples Center var svært god og hver eneste opptrenden ble møtt med ellevill jubel fra publikum.

Se kveldens nominerte og vinnere her!

LES OGSÅ: Cate Blanchett glemte at hun vant Golden Globe - skylder på fylla

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer