Her er Stallones eget bildebevis

- For alle tvilerne og haterne, et bilde sier mer enn tusen ord.

FIKK NAKKEBRUDD: Under innspillingen til "The Expendables" gikk det hardt utover hovedrolleinnhaver Sylvester Stallone. Foto: Stella Pictures
FIKK NAKKEBRUDD: Under innspillingen til "The Expendables" gikk det hardt utover hovedrolleinnhaver Sylvester Stallone. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at Sylvester Stallone (63) brakk nakken under innspillingen av en kampscene i sin nyeste film "The Expendables".

Det var mens han spilte inn en scene med den tidligere wrestleren Steve Austin, bedre kjent under navnet "Stone Cold", at ulykken skjedde. Stallone måtte opereres i all hast og fikk operert inn en metallplate i nakken, skrev FHM Magazine.

- Kampen var så skadelig at jeg fikk et lite brudd i nakken. Jeg spøker ikke. Jeg har ikke fortalt noen dette, men jeg måtte gjennom en veldig alvorlig operasjon etterpå. Nå har jeg en metallplate i nakken, sa Stallone til magasinet.

I etterkant stilte flere seg kritisk til actionheltens historie - ettersom han aldri ble observert med nakkekrage på - men nå legger 63-åringen bevisene på bordet.

Stallone har nemlig sendt ut røntgenbilder av nakken sin, som klart og tydelig viser den brutale sannheten om at han nå har en metallplate - festet med seks skruer - i nakken.

Skuespilleren sendte røntgenbildene på e-post til nettsiden StalloneZone, med en tilhørende tekst.

- For alle tvilerne og haterne, et bilde sier mer enn tusen ord. Den som er med på leken, må tåle steken, skrev Stallone.
 
Stallone uttalte i intervjuet med FHM Magazine at nakkeskaden gjorde at han måtte holde seg hjemme i tre uker. Det skal være grunnen til at stjernen aldri har blitt observert med nakkekrage, og dermed startet spekulasjonene om at skaden kun var oppspinn.

I actionfilmen "The Expendables" spiller den tidligere "Rocky"- og "Rambo"-skuespilleren mot blant annet Arnold Schwarzenegger (62), Bruce Willis (54), Dolph Lundgren (52), Mickey Rourke (57), Jet Li (46) og  Jason Statham (37). I filmen, som kommer til sommeren, spiller også nylig avdøde Brittany Murphy.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her bryter hun ektemannens lov


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer