Her er sønnen vår

25 år etter forrige runde med bleieskift er det på'an igjen.

På'an igjen: Det er 25 år siden Jan Eggum ble småbarnsfar første gang. Lykken er like stor nå. Foto: Tor Kvello
På'an igjen: Det er 25 år siden Jan Eggum ble småbarnsfar første gang. Lykken er like stor nå. Foto: Tor Kvello Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jan Eggum (54) og Kaia Huuse (31) smiler bredt om dagen. 10. november i fjor, altså snart tre måneder siden, ble det populære artistparet foreldre til lille Bastian.


- Det er en utrolig følelse, og vi er helt betatt av gutten. Vi fatter ikke hvordan folk kan være opptatt av noe annet enn Bastian! smiler Kaia og Jan til Se og Hør.


Nå er det snart ti år siden trubaduren fra Bergen falt for sin 22 år yngre visesangerkollega. De siste fire årene har de vært samboere i Oslo.- Vi hadde forberedt oss på en tradisjonell fødsel, men etter mange lange timer ble det avgjort at vi i stedet skulle gjennomføre keisersnitt. Jeg var våken hele tiden og hadde en fantastisk opplevelse, forteller mamma Kaia stolt.Jan og Kaia bor på Frogner i Oslo, og lille Bastian er blitt en skikkelig kaféløve - sin unge alder til tross.


- Vi sluttet å telle da han hadde vært på 16 forskjellige kafeer tre uker etter fødselen! forteller de urbane foreldrene.
I tillegg er artistbabyen naturlig nok godt vant til musikk. Både mamma og pappa betror at de hver for seg har laget nye melodier som kan ende opp som en sang til Bastian - kanskje også utgitt på plate?


- Men foreløpig er det bare Bastian som har hørt strofene, og det er ikke lett å si om han liker dem.Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer