NY KONGE: Shrek har ikke mye lyst til å bli konge, så han reiser ut i verden for å finne en ny. Foto: All Over Press
NY KONGE: Shrek har ikke mye lyst til å bli konge, så han reiser ut i verden for å finne en ny. Foto: All Over PressVis mer

Her er sommerens filmer

Kinoene over hele landet går snart inn i en fire måneder lang sommersesong. Her kan du ta en sniktitt på hva du har i vente!

SE OG HØR TV: Se klipp fra sommerens storfilmer


SEHER.NO: Skulle dette bli en regntung sommer med sur vind og lite sol, er det ingen grunn til å fortvile. Kinoene går nå inn i sommersesongen, med premierer på rekke og rad.


Flere av Hollywoodfilmene er oppfølgere, og noen har vi kanskje ventet lenger på enn andre...


Først ut er  "Spiderman 3". I den hittil siste filmen om Peter Parker, får vi servert en mørkere historie enn i de to andre filmene.


En annen film som nok vil få publikum til å trekke til kinosalene er blant annet "Harry Potter og Føniksordenen". Den13. juli kan du sette deg ned i kinosalen og beskue den unge trollmannens hittil største utfordring på filmlerretet.

I filmen må Harry blant annet kjempe mot Venke Dolorosa Uffert - som forsøker å ta over styringen av Hogwarts-skolen, pluss trusselen fra erkefienden Voldemort.


Se "Harry Potter og Føniksordenen"-trailer HER


Også det grønne monsteret Shrek er tilbake. I sin tredje film reiser han ut for å finne en verdig konge til å ta over tronen, slik at han slipper å styre landet "Far Far Away" selv.


Om ikke tegnefilmer er noe for deg, frister det kanskje mer med muskedundere og kanoner. Kinesiske sjørøvere, forheksede skip og blodige kamper ved verdens ende er noe av det du kan glede deg til i "Pirates Of The Caribbean – At Worlds End".


Filmen har verdenspremiere 25. mai og her kan du ta en sniktitt på filmen.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.