PÅ SKAVLAN: Fredrik Skavlan inviterer konas eks Mikael Persbrandt til studio i hans talkshow «Skavlan». Foto: Aftonbladet
PÅ SKAVLAN: Fredrik Skavlan inviterer konas eks Mikael Persbrandt til studio i hans talkshow «Skavlan». Foto: Aftonbladet Vis mer

Her er Skavlan i studio med samboerens eks

Maria Bonnevies tidligere kjæreste, Michael Persbrandt, åpnet seg blant annet om kokain-misbruket.

Publisert

SEOGHØR.NO: Denne uken har Fredrik Skavland (50) premiere med ny sesong av «Skavlan» på NRK.

Til første sending har han blant annet invitert samboer Maria Bonnevies (42) ekskjæreste, Mikael Persbrandt (52), på besøk i studio. 

Persbrandt er mest kjent som skuespiller i filmer og serier som «Beck», «I En Bedre Verden» og «Hobbiten». 

Og nå er han altså også aktuell som gjest i premieresendningen av det populære talkshowet «Skavlan», som ledes av eksens nåværende samboer Fredrik Skavlan.

Saken fortsetter nedenfor.

I «Skavlan» forteller blant annet skuespilleren om tiden han misbrukte kokain, noe som han gjorde i en lang periode. Det fikk også stor oppmerksomhet i media.

Til 50-åringen forteller Persbrandt at det ikke var som det ble fremstilt, ifølge den svenske avisen Aftonbladet

- Det var mye verre naturligvis. Ingen røyk uten ild, forteller skuespilleren. 

Videre forteller han at han skylte på media i flere år, men at det kunne vært mye verre. 

- Det kunne ha blitt skrevet saker om meg hver dag. Lever man som jeg gjorde skyver man ting fra seg, forsvarer seg og forteller både store og små løgner. Kommer man for sent er det alltid noen andre sin feil, forteller han åpenhjertig.  

Saken fortsetter under bildet. 

FORTELLER OM KOKAIN-MISBRUKET: Mikael Persbrandt åpner seg i «Skavlan» om tiden han misbrukte kokain.  Foto: Aftonbladet
FORTELLER OM KOKAIN-MISBRUKET: Mikael Persbrandt åpner seg i «Skavlan» om tiden han misbrukte kokain. Foto: Aftonbladet Vis mer

Var utro

Svenske Mikael Persbrandt er en skandaleombrust skuespiller som i 2005 ble stemplet som utro i den svenske avisen Aftonbladet.

De avslørte nemlig at skuespilleren ventet barn med Ulf Lundells datter, Sanna.

Da denne nyheten ble sluppet var han sammen med Maria Bonnevie (42). Forholdet mellom Mikael og Maria tok slutt etter avsløringen. 

Bruddet de to i mellom ble en allemannseie i mediene, og midt i det hele sto Maria. Til ukebladet Hjemmet har hun fortalt hun at det ikke føltes greit. 

- Det føltes selvfølgelig ikke bare greit at ditt private liv brettes ut for alle, men i ettertid tenker jeg at det som ble skrevet ikke gjorde noe fra eller til. Utfallet ville ha blitt det samme, sa hun den gang. 

Saken fortsetter under bildet. 

FØR FORHOLDET TOK SLUTT: Maria Bonnevie og hennes da forlovede Mikael Persbrandt kysset hverandre til ære for fotografene.  Foto: Aftenposten
FØR FORHOLDET TOK SLUTT: Maria Bonnevie og hennes da forlovede Mikael Persbrandt kysset hverandre til ære for fotografene. Foto: Aftenposten Vis mer

I dag lever skuespillerinnen Maria Bonnevie lykkelig i samboerskap med talkshowkongen Fredrik Skavlan.

Sammen har de fått to barn. Mikael Persbrandt er fortsatt sammen med Ulf Lundells datter, Sanna (37) og de to har også to barn sammen. 

«Skavlan» har premiere på NRK 1 på fredag kl. 21.25 

Les også: Derfor flytter Hanne Sørvaag fra Norge 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer