Her er skandalevideoen

– Hvis noen på landslaget nå hadde gjort noe liknende, kunne personen ikke ha vært på laget. Se videoen!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere i år fikk filmstjernen George Clooney mye oppmerksomhet da han stilte opp i en norsk reklamefilm.

Nå får Clooney selskap på den norske reklamehimmelen. I dag slipper nemlig spillselskapet Unibet en ny reklamefilm med Dee Snider (56) - kjent som vokalisten i rockebandet Twisted Sister.

Gruppen hadde på 80-tallet hits som «I Wanna Rock» og «We're Not Gonna Take It».

Med seg i videoen har Snider også den tidligere norske landslagsspilleren i fotball, Ronny Johnsen (41).

Johnsen har også tidligere stilt opp i reklame for spillselskapet Unibet, men sier det var spesielt å møte Twisted Sister-vokalisten.

- Filminnspillingen er noe av det artigste jeg har vært med på. Jeg har vært trofast hardrockfan siden 80-tallet, og Twisted Sister var et av bandene jeg hørte mye på ”i gamle dager”. Derfor var det stort å få tilbringe noen dager på filmsettet sammen med en av metallrockens store ikoner.

Får kritikk
ikke alle er imidlertid like fornøyd med Johnsens reklame. Norges Fotballforbund mener norske stjerner ikke bør reklamere for en av konkurrentene til Norsk Tipping, som hvert år overfører spillemidler til idretten.

– Hvis noen på landslaget nå hadde gjort noe liknende, kunne personen ikke ha vært på laget. Det undergraver norsk fotball og norsk idrett, sier fotballpresident Yngve Hallén til VG.

Bryr seg ikke om kritikken

Selv sier Johnsen at han ikke har noen kvaler med å stille opp en av Norsk Tippings konkurrenter.

– Jeg respekterer at noen ikke liker det. Men jeg føler at takhøyden i norsk idrett er stor og tror ikke folk flest bryr seg. Og for meg er det uproblematisk. Mange gjør som meg og spiller der gevinstene er størst, sier Ronny Johnsen til avisen.

Unibet vil ikke røpe hvor mye de måtte betale for å få Dee Snider til å stille opp i sin reklamefilm.

- Vi ønsker ikke å gå ut med konkrete summer på honoraret, men gravde ikke så dypt i lommeboken som mange kanskje tror. Snider var fornøyd med alt, han. I det hele tatt fremstod han raus, sympatisk og helprofft under opptakene, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer