HEIER PÅ FOTBALLFRUEN: Kathrine Sørland havnet på en flott tredjeplass i dansekonkurransen selv i fjor, og tror Caroline Berg Eriksen stikker av som årets vinner. Foto: Fame Flynet
HEIER PÅ FOTBALLFRUEN: Kathrine Sørland havnet på en flott tredjeplass i dansekonkurransen selv i fjor, og tror Caroline Berg Eriksen stikker av som årets vinner. Foto: Fame Flynet Vis mer

Her er «Skal vi danse»-kjendisenes favoritter

- Caroline Berg Eriksen har både holdning og fotarbeid i orden. Hun finter seg til topps i år, spår tidligere parkettfavoritt Kathrine Sørland.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag sparkes årets sesong av «Skal vi danse» virkelig i gang.  Og etter forhåndstipsene å dømme blir konkurransen et oppgjør mellom korte skjørt og stilletthæler.

Jentene er storfavoritter, og aller fremst på dansegulvet: «Fotballfrue» Caroline Berg Eriksen (27).

- Hun har en kombinasjon av det meste. Caroline er godt trent og hun er populær blant sitt eget publikum takket være «Fotballfrue»-bloggen. I tillegg har hun en naturlig god holdning, noe som er svært viktig i dans. Hun er absolutt min favoritt, forklarer tidligere «Skal vi danse»-deltager Kathrine Sørland (34).

Spår tidlig Heimly-exit

Den blide Stavanger-jenta, som selv ble nummer tre i fjorårets utgave av sukessprogrammet, får også støtte av oddseksperter.

- Caroline har denne konkurransen i skjørtefoldene allerede. Hun har popularitet, viljestyrke og kropp som ingen andre i dette selskapet kan matche, sier spillanalytiker Stian Røsvik Bjørstad i Comeon.com.

Saken fortsetter under bildet.

ÅRETS DELTAGERE: Didrik Sollid-Tangen (programleder), Roar Strand, Idar Vollvik, Kash King, Zahid Ali, Agnete Kristin Johansen, Fam Irvoll, Linnea Myhre, Line Verdal, Per Heimly, Andre Villa, Caroline Berg Eriksen og Katrine Moholt (programleder).
 Foto: Stella Pictures
ÅRETS DELTAGERE: Didrik Sollid-Tangen (programleder), Roar Strand, Idar Vollvik, Kash King, Zahid Ali, Agnete Kristin Johansen, Fam Irvoll, Linnea Myhre, Line Verdal, Per Heimly, Andre Villa, Caroline Berg Eriksen og Katrine Moholt (programleder). Foto: Stella Pictures Vis mer

Han gir 2,90 i odds for «Fotballfrue»-seier, mens rockefotograf Per Heimly gir over hundre ganger innsatsen tilbake hvis han vinner..!

- Det lukter tidlig Heimly-exit. Per er en kul fyr, men han må jobbe hardt for å henge med utover høsten, mener Bjørstad.

Tidligere «Skal vi danse»-favoritter Eldar Vågan (53) og Mia Gundersen (52) har også troen på jentedominans på parketten, men tror ikke pokalen går til Caroline Berg Eriksen.

- Jeg heier på Agnete Johnsen fra «Blacksheeps». Hun er ung og har masse energi. Dessuten er hun musiker og kan å telle takter. Det hjelper veldig når man skal danse, sier Eldar Vågan.

Skjelbreid heier på gutta

Mia Gundersen holder en knapp på «Himmelblå»-skuespiller Line Verndal.

- Hun danser sammen med Glenn Jørgen Sandaker, den samme partneren jeg hadde. Dermed vet jeg at hun har verdens beste lærer. Jeg tror de blir råsterke sammen.

Tidligere «Skal vi danse»-vinner Carsten Skjelbreid (42) tror imidlertid dress og skjorte stikker av med seieren i årets konkurranse også:

- Jeg har fortsatt til gode å se noe av deltagerne danse skikkelig, men forhåndstipset mitt er at Kash King går hele veien. Klarer han å overføre noen av de svært løse og ledige bevegelsene han har på barne-TV til parketten, kan det bli meget bra! sier Carsten til Se og Hør.

LES OGSÅ: Grudt var redd det skulle lekke gjennom kostymet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer