KJÆRESTER: I siste episode av «Sigrid søker kjæreste» får  tv-seerne se komistjernen bli kjæreste med Martin Jøndahl. Til Seher.no bekrefter hun at de to fortsatt er et par.  Foto: NRK
KJÆRESTER: I siste episode av «Sigrid søker kjæreste» får tv-seerne se komistjernen bli kjæreste med Martin Jøndahl. Til Seher.no bekrefter hun at de to fortsatt er et par. Foto: NRK Vis mer

Her er Sigrids nye kjæreste

- Jeg er veldig, veldig forelsket. Se video!

Publisert
 Sigrid Bonde Tusvik snakker om sin nye kjæreste nederst i saken!

SEHER.NO:  De siste seks ukene har tv-seerne fått følge komistjernen Sigrid Bonde Tusvik (30) i hennes jakt på drømmemannen i programmet «Sigrid søker kjæreste» på NRK3.

Onsdag vises aller siste episode av programmet, og Sigrid kan endelig gi svar på det alle har lurt på de siste månedene - nemlig om hun har fått seg kjæreste.

Etter at hun har veid en del mellom to aktuelle kandidater - Christian Platou og Martin Jøndahl (30), er det tilslutt Martin komistjernen velger.

Og da Seher.no møtte henne under førpremieren på «Radioresepsjonen på TV» tirsdag, hvor også Martin var tilstede, kunne hun avsløre at de to fortsatt er sammen og at hun er «veldig forelsket»

- På en skala fra én til ti, er jeg nok på 12. Jeg er veldig, veldig forelsket. Jeg kan si at jeg er blitt den klassiske dama som ditcher alle venner og bare bruker tiden på ham. Jeg går i fellen med én gang, selv om jeg lovte meg selv å ikke gjøre det denne gangen, smiler Sigrid til Seher.no. 

TV-seerne fikk møte Martin allerede i første episode av programmet, da de to var på date. 30-åringen, som jobber som produktsjef i VG TV, er i vennekretsen til Sigrid, og komistjernen hadde et godt øye til ham allerede i forkant av innspillingen.

- Han er veldig seg selv, og det er bra. Han styrer sitt eget liv, og det passer bra for meg. Jeg tror grunnen til at det er så mange single Oslo-jenter der ute, er at vi er så opptatt av våre egne liv, og så skal liksom gutten passe inn der. Så det passer fint at han har sitt eget liv. Vi er ikke en symbiose liksom, humrer hun.

Hvorfor var det akkurat ham du falt for?

- Haha..nei, han kom med noen veldig fine kjærlighetserklæringer om morgenen, som jeg blir veldig sjarmert av. Det setter jeg veldig pris på, sier hun videre.

Ifølge Sigrid har det vært vanskelig å skjule forholdet til Martin, og komistjernen innrømmer at det er en del som har fått med seg at de er et par, før det ble avslørt i programmet.

- Jeg har vært veldig dårlig på å skjule det. Så veldig mange har trodd at jeg har hatt kjæreste før jeg startet innspillingen, men det stemmer ikke. Jeg har bare vært så dårlig på å skjule ham i sommer. Så alle på Grünerløkka vet det, men resten av landet har ikke visst om det, smiler hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:- Det har blitt en del tilfeldig sex

Sigrid Bonde Tusvik snakker om sin nye kjæreste nedenfor:[obj:media:9140]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer