FORELSKET: Sienna og DJ-en George Baker kom sammen på U.S. Open-kamp fredag.  Foto: All Over Press
FORELSKET: Sienna og DJ-en George Baker kom sammen på U.S. Open-kamp fredag. Foto: All Over PressVis mer

Her er Siennas nye mann

Og denne gangen er han ikke gift...

SEHER.NO: Den britiske filmskjønnheten Sienna Miller (27) har vært i hardt vær det siste året, etter at det ble kjent at hun hadde et forhold til den gifte skuespillerkollegaen Balthazar Getty (33).

Fra å ha vært en av Hollywoods mest populære skuespillerinner og modeller, ble modellen plutselig omtalt som "ekteskapsødelegger" og "hore".

Tidligere i vår tok imidlertid det mye omtalte forholdet slutt, og nå ser det ut til at Sienna har funnet tonen med en ny kjekkas, skriver Daily Mail.

Da filmskjønnheten var tilstede på U.S. Open fredag, kom hun nemlig med den relativt ukjente britiske DJ-en George Baker.

Paret var imidlertid ikke på kampen kun for å se på tennis...

De to virket nemlig langt mer opptatt av hverandre, og satt og kysset og holdt hender under hele kampen.

Tidligere denne måneden ble paret også avbildet sammen på en romantisk ferietur til Ibiza, og det er tydelig at Miller er svært forelsket i sin nye og denne gangen ugifte flamme.

Før Getty hadde Sienna datet en rekke andre kjendismenn, deriblant Jude Law og Rhys Ifans.

Skuespillerinnen har tidligere gått ut mot ryktene om at hun er "seksuelt manipulerende", og mener alle tingene som blir sagt om henne er helt feil.

- Jeg skal visst være en skikkelig tøs, det er ryktet mitt. Men egentlig så var jeg i et forhold fra jeg var 19 til 21. Deretter var jeg med Jude, så Rhys og så Balthazar. Jeg har hatt noen forhold, men jeg har aldri vært en tøs. Jeg har faktisk vært ganske singel det siste året, og det har vært topp. Jeg tror jeg har blitt litt mer voksen, har skuespillerinnen tidligere uttalt. 

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Brant puppen i eksplosjon