Her er Sharifs drømmehus

Tommy Sharif har sett seg ut drømmehuset på Nesøya.

SOM EN BORG: Huset som Tommy Sharif omtegner som sin drømmebolig kan ses fra motorveien ved Sandvika. Foto: DnB Nor Eiendom
SOM EN BORG: Huset som Tommy Sharif omtegner som sin drømmebolig kan ses fra motorveien ved Sandvika. Foto: DnB Nor Eiendom Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mitt hjem er min borg!

SEHER.NO: Dekk-kongen Tommy Sharif er på husjakt. Han har sett seg ut en flott hus på Nesøya. Prislappen er 31 millioner kroner!


SHARIFS DRØMMEHUS: Rom for rom! (ekstern lenke)


- Ja, jeg kan bekrefte at jeg skal på visning søndag. Det ser ut som en drømmebolig. Jeg skal dra å se, sier Tommy Sharif (30) til Seher.no.


Tommy startet i et telt på Skedsmo
, nå ser han på hus til 30 millioner. Nylig åpnet han Nordeuropas største dekksenter til 80 millioner. Hans største drøm var den nye senteret, kanskje den neste blir huset på Nesøya.

- Jeg har gjort mange gode eiendomskjøp tidligere. Kanskje dette huset blir det neste, sier en ivrig Tommy Sharif.

Askervillaen han sikler på er en representativ og særegen teglsteinsvilla over tre etasjer - med garasje på 106 kvadratmeter!

I underetasjen er det hall, to soverom med egne bad, gjestebad, peisestue, vaskerom, bod og svømmehall med boblebad og badstu. Det er utgang til terrasse og have fra svømmehall, peisestue, et soverom og garasje. Man kan gå rett fra garasjen og inn i hallen.

I første etasje er det blant annet Tv-stue med peis, spisestue, stue, kjøkken med spiseplass og kjølerom. Utenfor er det en solrik terrasse på ca. 300 kvm. belagt med frostsikre fliser. Ovenpå er det 3 soverom, 2 bad, loftstue og 2 balkonger.

Svømmebassenget er utstyrt med motstrømsaggregat og dobbel halogenbelysning.

Boligen er tegnet av sivilarkitekt Finn Sandmæl og har 7 innvendige peiser og en utvendig peis. Det er varmekabler i oppkjørsel fra garasjen og utepeis på terrassen.

Eiendommen har en meget flott beliggenhet i enden av blindvei på Nesøyas vestside, og har egen strandlinje på ca. 33 meter. Boligen ligger bare. 20 meter fra sjøen. Det er sol fra morgen til kveld, egen brygge og sandstrand rett nedenfor terrassen. Opplysninger om eiendommen er hentet fra prospektet til Dnb Nor Eiendom.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer