Her er sexsymbolets tretten år eldre kone

Hugh Jackmans stabile ekteskap førte til homorykter.

STABILT EKTESKAP: Jackman og kona Deborra har vært gift i 16 år og har to barn sammen.  Foto: All Over Press
STABILT EKTESKAP: Jackman og kona Deborra har vært gift i 16 år og har to barn sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmkjekkasen Hugh Jackman (43) har flere ganger toppet listene over verdens mest sexy menn, men i motsetning til mange av hans filmkollegaer er australieren lykkelig gift med kona Deborra Lee-Furness (56).

Paret har vært gift i 16 år og sammen har de adoptert barna Oscar (12) og Ava Eliot (7). Den noe uvanlige aldersforskjellen har fått ryktene til å svirre om at Jackman egentlig er homofil, og bruker kona for å skjule sin egentlige legning.

Furness skal være rasende over antydningene.

- Vi prøver å ikke bry oss om det. Det er bare tragisk at folk ikke har noe bedre å gjøre enn å spekulere om hans seksualitet, sa hun nylig til Daily Mail.

Jackman bare ler av spekulasjonene, og forteller at kona Furness ofte blir konfrontert med homoryktene.

- Hun sier at de mest frustrerende gangene hun hører det er når hun er på do, for alt hun hører der hun sitter er kvinner som sier "er han homo eller ikke? Jeg vet ikke, han er gift. Åh, hvem bryr seg. Jeg er sikker på at han er homo". Da pleier Deborra å rope ut fra båsen sin "han er ikke homo. Jeg kan bevise at han ikke er det", forteller Jackman lattermildt i et ferskt intervju, til Celebitchy.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forferdelig å holde seg i form  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer