Her er Scarletts nye mann

Scarlett Johansson fant lykken med ukjent New Yorker.

OMSVERMET: Skjønnheten kan velge og vrake i menn, og valget falt på en mann i reklamebransjen fra New York.  Foto: All Over Press
OMSVERMET: Skjønnheten kan velge og vrake i menn, og valget falt på en mann i reklamebransjen fra New York. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den flotte skuespilleren Scarlett Johansson (27) har funnet lykken igjen etter bruddet fra Ryan Reynolds (35).

«Lost in Translation»-stjernen har flere ganger blitt observert gående hånd i hånd i New York med sin nye flamme. Den utkårede er, ifølge People, Nate Naylor, som jobber i reklamebransjen.

- De har vært sammen i fem måneder, bekrefter en av skuespillerens venner til People.

Johanssons pressetalsmann har ingen kommentar til romanseryktene.

27-åringen er kåret til en av verdens mest sexy kvinner og har, etter skilsmissen fra Reynolds, datet Sean Penn, Justin Timberlake og Dan White.

Hun fikk nylig mye oppmerksomhet da svært intime nakenbilder ble hacket fra hennes telefon og lagt på nettet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakker ut om det tøffe året  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer