Her er Sandras nye hjerteknuser

24 år gamle Sandra Lyng Haugen fikk en lillesøster.

FIKK NY SØSTER: - Linnea heter hun, skriver Sandra Lyng Haugen, som har blitt storesøster for annen gang, på Twitter. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
FIKK NY SØSTER: - Linnea heter hun, skriver Sandra Lyng Haugen, som har blitt storesøster for annen gang, på Twitter. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer
SEHER.NO: Den norske artisten Sandra Lyng Haugen (24) er i gledesrus. Nylig fikk hun nemlig en liten lillesøster. Det avslører hun selv på sin egen Twitter-profil.

- Jeg har fått meg lillesøster! Jeg er ikke i Norge, men skype lot meg se henne, skriver hun entusiastisk på nettsamfunnet.


Det er Sandras pappa Jan Roger (48) som har fått et nytt barn - sammen med sin nye samboer Lone Rødli Paulsen (35). Barnet kommer 23 år etter at han ble far for første gang. Sandra Lyng Haugen blir dermed storesøster for andre gang.

Det bekrefter Jan Roger også til Seher.no.

- Det stemmer det. Hun kom til verden 9. juli, og alt står bra til med mor og barn, sier han til Seher.no.

På Twitter har den tidligere «Idol»-deltageren, som for tiden befinner seg i USA, publisert et bilde av den nyfødte babyen - som hun fikk tatt etter en samtale på Skype.

- Linnea heter hun, skriver den glade, unge skjønnheten.

Til Seher.no legger heller ikke barnefaren skjul på at Sandra er svært lykkelig over å ha fått seg enda en søster.

- Hun synes det var kjempefint. Snakket med Linnea på Skype har hun også gjort, forteller Jan Roger, som selv har Sandra og Andrea (18) fra før av.


Samboeren Lone har også et barn fra et tidligere forhold. Paret er bosatt i Mosjøen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik feirer Sandra kjærestens 40-årsdag