FIKK ROLLEN: Rooney Mara ble nylig valgt til å spille Lisbeth Salander i filmen basert på Stieg Larsson-boken. Foto: Stella Pictures
FIKK ROLLEN: Rooney Mara ble nylig valgt til å spille Lisbeth Salander i filmen basert på Stieg Larsson-boken. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her er «Salander»-stjernens kjæreste

- De ble observert tett omslynget...

Publisert
SEHER.NO: Nylig ble det klart at skjønnheten Rooney Mara (25) stakk av med rollen som Lisbeth Salander i den amerikanske versjonen av «The Girl With The Dragon Tattoo», som er basert på Stieg Larsson-boken «Menn som hater kvinner».

Det gjorde hun i kamp mot stjerner som Emma Watson, Ellen Page, Carey Mulligan, Kristen Stewart og Natalie Portman.

Nå viser det seg at Mara dater sønnen til skuespillerstjernen Malcolm McDowell, som blant annet var med i «A Clockwork Orange».

Kjæresten heter Charles McDowell, hans mor er Mary Steenbergen, og stefaren ingen ringere enn Ted Danson.

Rooney og Charles ble ifølge Showbizspy.com observert tett omslynget i Los Angeles like før Mara reiste til Sverige for å starte innspillingen av den kommende filmen.

Mara skal spille mot Daniel Craig i «The Girl With The Dragon Tattoo», og har tidligere spilt i filmer som «A Nightmare on Elm Street» og «Tanner Hall».

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Derfor ser hun slik ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer