Her er ringen hun fikk av Cowell

Mezhgan Hussainy bærer en stor diamant på forlovelsesfingeren.

FORLOVET: Simon Cowell og Mezhgan Hussainy skal ifølge rykter være forlovet. Hussainy skal også ha bekreftet ryktene overfor Radar online.  Foto: All Over Press
FORLOVET: Simon Cowell og Mezhgan Hussainy skal ifølge rykter være forlovet. Hussainy skal også ha bekreftet ryktene overfor Radar online. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det har de siste ukene versert en rekke spekulasjoner i britiske medier om at "Idol"-dommer Simon Cowell (50) har forlovet seg med sminkør-kjæresten Mezhgan Hussainy.

Men selv om Hussainy i forrige uke bekreftet forlovelsen overfor Radar Online, har Cowell valgt å holde tett om ryktene. Og venner av underholdningsmagnaten har benektet at han ønsker å slå seg til ro.

Nå ser det imidlertid ut til at ryktene stemmer.

Lørdag var nemlig paret ute på tur i Beverly Hills, og Mezghan gjorde svært lite for å skjule den enorme diamantringen som da satt på hennes "forlovelsesfinger", skriver Radar Online.

Ifølge Cowells talsperson or nære venn, Max Clifford, har han aldri sett TV-profilen lykkeligere enn han er nå.

- Jeg har aldri sett han lykkeligere i de ni årene jeg har jobbet med han, sier Clifford.

Cowell møtte Hussainy da hun jobbet som sminkør på "American Idol", og paret begynte å date i fjor vår etter at Cowell inviterte henne over til London for å feire hans 50-årsdag.

Og nå ser det altså ut til at musikkmagnaten endelig er klar for å slå seg til ro.

- Jeg er veldig forelsket i Mezghan, jeg tror hun er den rette. Hun er veldig spesiell. Du vet det når du har funnet noen som er veldig spesielle, har Cowell tidligere sagt om sin vakre kjæreste.

LES OGSÅ: - Ja, de er forlovet