Her er resultatet av slankingen

«My Name Is Earl»-stjernen Ethan Suplee har slanket seg 90 kilo.

HALVE MANNEN: «My Name Is Earl»-skuespiller Ethan Suplee er blitt halve mannen av hva han var i 2002.  Foto: All over press
HALVE MANNEN: «My Name Is Earl»-skuespiller Ethan Suplee er blitt halve mannen av hva han var i 2002. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernen Ethan Suplee (34) er ikke til å kjenne igjen etter at han har gått ned over 90 kg. Suplee har gjort suksess som den storvokste broren til hovedpersonen Earl Hickey i TV-serien «My Name Is Earl», men med det store vekttapet har han også blitt en lykkeligere mann på hjemmebane.

Det er imidlertid ikke noen mirakelkur som har fått Ethan ned i vekt. Det er uttallige mil på sykkelsetet over flere år som er grunnen til hans imponerende slanking.

- Jeg drar på meg spandexdrakt og sykler. Hadde det ikke vært for sykkelen min, hadde ikke dette vært mulig, har Suplee tidligere uttalt til TMZ.


Som man kan se av de nye bildene er han nesten halvparten av den mannen han en gang var.

På kneet kan man også tydelig se at han naturligvis har mye overflødig hud etter den enorme slankingen. Men huden er han i ferd med å stramme opp med enda flere mil på sykkelsetet...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mamma synes ikke det var normalt å veie 47 kg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer