STOLT: En tydelig fornøyd Morten Skovdahl viser Seher.no den nye tatoveringen han endte opp med i «Ta en tattoo» på NRK.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
STOLT: En tydelig fornøyd Morten Skovdahl viser Seher.no den nye tatoveringen han endte opp med i «Ta en tattoo» på NRK. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Her er resultatet av ett års leting

- Barna mine klikket i vinkel...

Publisert
SEHER.NO: Tirsdag sender NRK den aller siste episoden av underholdningsprogrammet «Ta en tattoo», hvor tv-seerne har fått følge tatoveringsentusiast og programleder Morten Skovdahl (38) i hans jakt på «den perfekte tatovering».

Som 19-åring tok nemlig den hardbarka heavy metal-elskeren to tatoveringer - en fugl og en hai, som han har angret fryktelig på. Og gjennom serien, hvis innspilling har vart i ett år, har han lett etter den ultimate kroppskunsten som skal dekke over tabbene. 

Syv ulike tatovører har presentert sine forslag til motiv i løpet av sesongen. Og i siste episode skal dommerpanelet, som består av en rekke fagfolk og kjendiser som Gerd Liv Valla, Jenny Skavlan, Alex Rosén, samt tatoveringsdommer Carl Bergsvik og Mortens to døtre - Charlotte (10) og Ida (7), bestemme hvilken «tættis» programlederen skal ta. 

Det er allerede flere måneder siden Morten fikk festet sin nye kroppskunst på armen, og da Seher.no snakket med ham i forrige uke viste han stolt frem resultatet av 12 måneders intens leting.

- Jeg er kjempestolt av den. Her ser man da Jessica Rabbit i en litt moderne utgave med pistol. Og så liker jeg veldig godt at det er litt former, pupper og sånn. Det er fantastisk å endelig kunne gå på stranden og vise den frem. Som da vi var i syden i sommer. Det var veldig kult, jeg var kjempestolt, smiler en tydelig fornøyd programleder til Seher.no.

Skovdahl, som også er medeier og executive producer i Limelight film og tv, innrømmer imidlertid at det var svært smertefullt få dekket hele armen med en så stor tatovering.
 
Prosessen tok hele 12 timer, og tv-profilen avslører at han var litt pinglete da han satt i tatoveringsstolen.

- Det tok 12 timer, og det var en «pain in the ass». Vi tok først seks timer, så fem og så tilslutt én. Det ble delt opp fordi jeg måtte ha en ukes pause mellom. Jeg kommer sikkert til å bli en rikspingle, men det er også fordi jeg hadde lyst til å vise at det er vondt. Selvfølgelig er det vondt, men det gjør jo bare at man blir enda mer stolt av det. Det er så vondt at du sitter og banner og har lyst til å slå ned tatovøren, humrer han.

På spørsmål om hva kona hans synes om at han har en såpass lettkledd dame permanent festet på armen, begynner imidlertid Skovdahl å le.

- Hun vet at jeg liker sånt, jeg er jo mann! Hun synes den er kjempekul, og det var en av favorittene hennes. Barna mine derimot, de klikket i vinkel, for de synes det var for mye farger. Så de var veldig bekymret over det i begynnelsen. Men nå er de fornøyd. De fikk jo være med og bestemme hvilken det skulle bli, men de ble litt utstemt av de andre dommerne, smiler han.

Og nå drømmer 38-åringen om å lage en oppfølger til NRK-serien.

- Jeg har veldig lyst. Jeg står og griner på kontoret til NRK for å få laget et nytt program, og jeg har en plan. Men kan ikke si så mye annet enn at jeg maser som et uvær, sier han. 

Siste episode av «Ta en tattoo» sendes på NRK1 tirsdag kl. 22.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det blir ikke noe sykere enn det


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer