Her er resultatet av den harde treningen

Sangstjernen Sarah Harding viste fram sin sexy bikinikropp.

<strong>FÅR SKRYT:</strong> Girls Aloud-stjernen får skryt for kroppen. Foto: All Over Press
FÅR SKRYT: Girls Aloud-stjernen får skryt for kroppen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken!


SEHER.NO: Girls Aloud-stjernen Sarah Harding (29) forlovet seg på nyttårsaften med DJ Tom Crane. Kort tid etter forlovelsen, ansatte hun en personlig trener for å komme i form til bryllupet, som etter planen skal stå denne sommeren.

Nå viser 29-åringen seg fram i bikini. Harding er for tiden på ferie i Miami, og fotografene fikk tatt en rekke sexy bilder av sangstjernen ved bassenget.

«Stjernen så sensasjonell ut i en brun bikini som viste fram hennes flotte fysikk. Hun viste six-packen sin, men har vært heldig: Til tross for at hun har gått ned i vekt, har hun beholdt formene sine.», skriver britiske Daily Mail.

Artisten, som egentlig er kjent for sine platinablonde lokker, overrasket alle tidligere i år, da hun dukket opp på åpningen av en ny nattklubb med mørkt hår.

Det likte hun tydeligvis godt, og har beholdt det mørke håret.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Sjekk den forvandlingen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer