Her er resultatet av 10 operasjoner

- Jeg er ekstatisk over å vise det til verden, sier Heidi Montag om sine første bikinibilder etter operasjonen.

OPERERT, OPERERERT, OPERERT: Heidi Montag gikk gjennom ti plastiske operasjoner på en og samme dag i november. Under den omfattende operasjonen fikset hun blant annet på nese, kinn, ører, kjeven, ryggen og brystene. Bildet til venstre er fra mai 2007,  Foto: All over press
OPERERT, OPERERERT, OPERERT: Heidi Montag gikk gjennom ti plastiske operasjoner på en og samme dag i november. Under den omfattende operasjonen fikset hun blant annet på nese, kinn, ører, kjeven, ryggen og brystene. Bildet til venstre er fra mai 2007, Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Like etter hennes operasjonsmaraton i november, lot Heidi Montag (23) seg avbilde i People magazine – men siden den gang har hun latt være å vise hele sin «nye» kropp for publikum.

Nå har kroppen fått helet ordentlig etter operasjonene, og lørdag viste hun verdenspressen for første gang hvordan kroppen har blitt etter de ti operasjonene på én og samme dag. Avdukningen skjedde da hun og ektemannen Spencer Pratt var verter for åpningen av et basseng i Aria.

- Jeg er ikke nervøs i det hele tatt. Jeg har trent veldig hardt og jeg har vært igjennom mye, så jeg er veldig klar for dette øyeblikket, sa Montag til People før hun gikk i bassenget ikledd en bikini fra sin egen kolleksjon.

- Jeg har ikke hatt på meg bikini siden jeg fikk ny kropp, og selvsagt har jeg på meg min egen design så jeg er veldig ekstatisk over å vise det til verden, sa hun.

Under den omfattende operasjonen opererte legen blant annet Heidis nese, kinn, ører, kjeven, ryggen og bryster.

I ettertid har Montag ønsket seg enda større bryster, men er blitt nektet flere operasjoner. Hun har også snakket om at hun har ønsket seg et rumpeimplantat.

Men til tross for hennes avhengighet til plastisk kirurgi, og påstandene om at hun holdt på å dø på operasjonsbordet, synes ikke Montag at hun er et dårlig forbilde for sine unge fans.

- Unge jenter som ønsker å operere seg kommer til å gjøre det uansett. Men de trenger å vite hvor alvorlig det er, og hvor ekte det er. Det er derfor jeg ønsket å dele min historie. Det er jo ikke akkurat som at man bare går inn, og kommer ut igjen, slik at det ser bra ut en uke senere, har hun sagt tidligere.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tok plastisk operasjon på ryggen også

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer