Her er Rachels nye kjæreste

Rachel Nordtømme tok med sin nye flamme på «Skal vi danse».

NY KJÆRESTE: Rachel Nordtømme har funnet lykken med fotballspilleren Kim André Brandtzæg. Lørdag var paret tilstede under «Skal vi danse»-innspilling i Nydalen.  Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
NY KJÆRESTE: Rachel Nordtømme har funnet lykken med fotballspilleren Kim André Brandtzæg. Lørdag var paret tilstede under «Skal vi danse»-innspilling i Nydalen. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Friidrettsstjernen Rachel Nordtømme (23) har funnet lykken igjen. Lørdag hadde den vakre blondinen med seg sin nye kjæreste Kim André Brandtzæg (24) da hun var publikum i «Skal vi danse». 

- Jeg falt for totalpakken, sier Kim til Se og Hør.

Paret har kjent hverandre et par måneder. Brandtzæg er fotballspiller og studerer osteopati.
sin blogg antyder 23-åringen at hun nyter tiden med sin nye flamme.

- Hadde nemlig fantastisk hyggelig besøk i helgen. Har storkost meg med hyggelig date. Så dere får ha meg unnskyldt for mitt fravær fra bloggen, men jeg syns jeg hadde en god grunn, skriver idrettsjenta. 

HER KAN DU FÅ MED DEG UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

  
Nordtømme var tidligere sammen med langrennsløper Petter Northug, men paret gjorde det slutt i 2011.

Rachel har siden hatt en kort romanse med «Skal vi danse»-stjernen Tom-Erik Nilsen, men forholdet var over i november i fjor.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tom-Erik Nilsen fant tilbake til eks-kjæresten  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer