<strong>SE, SÅ LIKE:</strong> - Etter at jeg ble voksen - jeg kom jo litt etter henne - så har vi vært veldig gode venner. Det var litt slåssing og småkrangling i starten, og hun var nok hakket mer barnslig enn meg, sier Rachel Nordtømme om søster Liv-Miriam. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SE, SÅ LIKE: - Etter at jeg ble voksen - jeg kom jo litt etter henne - så har vi vært veldig gode venner. Det var litt slåssing og småkrangling i starten, og hun var nok hakket mer barnslig enn meg, sier Rachel Nordtømme om søster Liv-Miriam. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Her er Rachels nesten prikk like søster

Rachel Nortømme sammenligner Liv-Mirian med eks-kjæresten Petter Northug. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Rachel og Liv-Miriam nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det klart for «kvartfinale» i årets «Skal vi danse», der Stella Mwangi til slutt måtte gi tapt i kampen om å ta seg helt til topps i det fartsfylte TV 2-programmet.

I salen var blant andre Rachel Nordtømme (22), som tidligere i høst var med å danse på parketten i Nydalen. Ved sin side hadde hun det som ser ut til å være hennes nye romanse, Tom-Erik Nilsen. Men de to var langt fra alene.

Mange sperret nemlig øynene opp da en jente som ligner mistenkelig på nettopp Rachel, sto ved siden av henne. Og ja, med seg i «Skal vi danse»-studio hadde hun søsteren Liv-Miriam (27).

- Dere er veldig like...?

- Ja, det har vi hørt før! Vi la ut noen bilder på bloggen, og de fleste spurte om vi er tvillinger. Men sannheten er at hun er fem år eldre. Man skulle ikke tro det altå! sier Rachel Nordtømme lattermildt når Seher.no huker tak i de to.

- Jeg pleier å svare ja, jeg, når folk spør om vi er tvillinger, kontrer Liv-Miriam.

Ifølge de to, er det ikke uvanlig at folk på gata tror at Liv-Miriam er Rachel. Spesielt hvis de er alene.

- Folk ser hvem som er hvem hvis vi går sammen. Men hvis jeg går alene, da hender det at folk spør om jeg er Rachel, sier Liv-Miriam til Seher.no.

En aldersforskjell på fem år til tross, søstrene Nordtømme har vært gode venner gjennom oppveksten. Selv om det startet - i hvert fall litt - brutalt. 

- Etter at jeg ble voksen - jeg kom jo litt etter henne - så har vi vært veldig gode venner. Det var litt slåssing og småkrangling i starten, og hun var nok hakket mer barnslig enn meg. Liv-Miriam hadde rom med veranda i annenetasje, så jeg drev å klatret opp for å spionere på henne og kjærestene hennes. Det ble ikke så godt mottatt, ler Rachel, som for noen måneder siden flyttet fra Trondheim til Oslo.

- Hva synes du om at hun flyttet, Liv-Miriam?

- Det er veldig kjedelig synes jeg. Jeg driver og maser på at hun skal komme tilbake. Først var jeg litt lei meg for at hun røk ut av «Skal vi danse», og så ble jeg veldig glad. For jeg tenkte at hun da skulle flytte tilbake til Trondheim. Men det gjorde hun ikke. Jeg venter fortsatt, forteller 27-åringen som, i likhet med søsteren, har mye å vise til på idrettsbanen.

- Liv-Miriam har en del medaljeplasser i NM i friidrett og har vært med i blant annet ungdoms-OL, junior-EM og slike ting. Men hun var best på ski, egentlig, forteller Rachel Nordtømme, som - helt uoppfordret sammenliger søsterens prestasjoner med eks-kjæresten Petter Northug.

- Hun er den mestvinnende junioren i norgescupen i langrenn. Det er Liv-Miriam som kvinne, og Petter Northug som mann. Dere var cirka like gode. Hvorfor sluttet du, egentlig?

- Må vi ta det her, Rachel? sier en småflau Liv-Miriam Nordtømme i videoen du ser nederst i saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette blikket sier mer enn tusen ord  

Se video med Rachel og Liv-Miriam her:[obj:media:10299]
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer