UKRONET TV-KONGE: Blir det Fredrik Skavlan som skal lede årets MGP-finale. Foto: Per Ervland / Seher.no
UKRONET TV-KONGE: Blir det Fredrik Skavlan som skal lede årets MGP-finale. Foto: Per Ervland / Seher.noVis mer

Her er programleder-favorittene

Blir det Fredrik Skavlan og Sissel Kyrkjebø som skal lede MGP?

SEHER.NO:  Den aller største favoritten er Norge og Sveriges store tv-konge, Fredrik Skavlan. Og ifølge flere av medietoppene, er det Sissel Kyrkjebø som bør ledsage ham på scenen.

- Bare hvis jeg får kjøpe scenografien selv, svarer Fredrik Skavlan spøkefullt på spørsmålet om han kunne tenke seg å lede MGP-finalen, med referanse til Dagbladets artikkel i helga om at han har betalt for designerstolene som blir brukt i talkshowet hans. Det skriver Dagbladet.

- Jeg mener vi har fem- seks stykker. Øverst på den listen er Fredrik Skavlan ledsaget av Sissel Kyrkjebø, sier medoierådgiver Lasse Gimnes til Dagbladet.

Må snakke godt engelsk
Det er medienettstedet Kampanje som har innhentet tipsene, og flere av kommunikasjonstoppene framhever viktigheten av gode engelskunnskaper hos MGP-vertene.

- Jeg synes vi ikke skal gå i «her er landet som ikke kan snakke utenlandsk»-fella, slik vi gjorde under OL og sist vi hadde Melodi Grand Prix, sier programdirektør Trygve Rønningen i MTG Norge til nettstedet.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vi ler litt av det