- ENDELIG KAN VI VISE OSS SAMMEN: Pia Haraldsen gleder seg til å besøke venner og å gå ut og spise med sin nye kjæreste Vemund Aarstrand etter at han søndag kapret hennes hjerte i sjekke-serien "Pia og Jasmin" på TV3. Foto: Anders Myhren / Seher.no
- ENDELIG KAN VI VISE OSS SAMMEN: Pia Haraldsen gleder seg til å besøke venner og å gå ut og spise med sin nye kjæreste Vemund Aarstrand etter at han søndag kapret hennes hjerte i sjekke-serien "Pia og Jasmin" på TV3. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Her er Pias nye kjæreste

- Endelig kan vi slutte å luske oss rundt.

 Se video med Pia Haraldsen og hennes nye kjæreste nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Etter fem måneder i skjul, kunne Pia Haraldsen (28) søndag endelig avsløre at det er sivilingeniøren Vemund Aarstrand (34) som har kapret hennes hjerte.

Etter at paret forelsket seg under inspillingen realityserien "Pia og Jasmin" - har de jobbet hardt for å holde forholdet hemmelig.

- Det har vært mange sene besøk, og bruk av jakker med hetter for at folk ikke skulle se hvem vi er. Noen har kanskje sett oss når vi har sittet i bil og stoppet på rødt lys, men det kan man aldri gardere seg mot.

- Nå gleder jeg meg til at vi kan gå ut og spise sammen uten å bli oppdaget. Det er nok noe av det første vi kommer til å gjøre, smiler Pia til Seher.no.

Smuglet inn på hotellet
Tidligere i høst fikk Pia mange presseoppslag, da hun overraskende ble plukket ut til en rolle som prest i Haugesund Teaters oppsetning av "Romeo og Julie".

Men det de mange pressefolkene som fulgte debuten i Shakespeares kjærlighets-stykke ikke visste, var at  Pias egen Romeo ventet i hemmelighet på hotellet i Haugesund.

- Jeg kom sent til byen med hurtigbåten, fikk egen nøkkel og ble smuglet inn bakveien. Det gikk fint, smiler Vemund.

Ble presentert for Jan Thomas
Han hevder han bare har blitt og mer og mer forelsket i Pia siden innspillingen i Frankrike.

- Det begynte rolig, og siden har det bare ballet på seg. Pia er en blanding av vakker og tøff. Hun er veldig bestemt. Hun er en voksen dame, samtidig er hun ung til sinns, det er en fin kombinasjon.

Etter at de kom hjem til Norge, har Pia møtt Vemunds mamma, mens hennes kjæreste flere ganger har møtte Jasmin, Pias brødre - og Jan Thomas.

- Han sa vel "hei" til meg første gang jeg møtte ham sier Vemund, før Pia skyter inn at hennes gode venn var kjempefornøyd med hennes valg av kjæreste.

- Ikke planer om barn
Foreløpig har paret ikke planlagt å flytte sammen eller stifte familie, men Pia legger ikke skjul på at hun ønsker å få egne barn.

- Jeg har lyst på barn, men ikke enda. Akkurat nå er vi begge veldig busy med våre karrierer, og har fokuset på det, og å være kjærester.

Vemund avslører at flere av hans venner for lengst har blitt overbevist om at det er han som til slutt stakk av med Pias gunst, selv om han ikke har røpet seg til noen.

Endret oppførsel
- Noen av de som kjenner meg godt, har lagt merke til at jeg har endret oppførsel, de ble overbevist ganske tidlig, smiler han.

Det er heller ikke bare Vemunds oppførsel som har endret seg etter at han ble sammen med Pia.

- Han har fått noen nye klær i skapet. Denne skjorta har han fått av meg, sier hun og napper tak i sin nye kjæreste.

- Men jeg skal ikke være hans stylist. Det viktigste er at han går i klær han føler seg vel i, smiler hun til Seher.no.

I forrige uke fikk TV.seerne se at Jasmin Haraldsen fant lykken med sin beiler Jan Horn. Det gleder Pia enda mer enn at hun selv har fått kjæreste.

- Det er jo helt utrolig at vi begge traff blink. For meg var det egentlig viktigere at mamma skulle treffe noen enn meg selv, for hun er en så bra dame. Nå ser jeg henne faktisk mye mindre enn før, for hun er jo bare sammen med den nye kjæresten sin, sier en lykkelig Pia til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)! 
LES OGSÅ: - Ble avslørt på fjelltur

Se videointervju med Pia og hennes nye kjæreste her:
 

[obj:media:8164]