Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe:

Her er parets nye drømmebolig

Den lille familien starter et nytt kapittel utenfor Oslo.

KJØPT BOLIG: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe har solgt leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for drømmeboligen - utenfor hovedstaden. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ Per A. Andresen
KJØPT BOLIG: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe har solgt leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for drømmeboligen - utenfor hovedstaden. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ Per A. Andresen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at blogger Kristin Gjelsvik (33) og Dennis Poppe Thorsen (28) hadde besluttet selge leiligheten sin på Grünerløkka i Oslo, hvor paret har vært bosatt i overkant av fire år.

SJOKKERT: NKristin Gjelsvik og Dennis Poppe får besøk av Silje Sandmæl i andre episode av «I lomma på Silje», og blir, mildt sagt, overrasket over eget forbruk. Vis mer

Paret fikk i fjor sønnen Falk (9 md.), og har med tiden følt på at de trenger større plass å boltre seg på. Nå har de endelig funnet det de selv omtaler som «drømmeboligen».

Flytter ut av Oslo

Da Gjelsvik snakket med Se og Hør i anledning salget av leiligheten i januar, var hun ærlig på at det hele føltes litt vemodig, selv om den lille familien er klar for nye eventyr.

Og nå kan Gjelsvik avsløre overfor Se og Hør at paret har funnet drømmehuset sitt - utenfor hovedstaden, nærmere bestemt i Drammen.

DRAMMEN: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe har kjøpt en nybygd enebolig i Drammen. Foto: Per A. Andresen
DRAMMEN: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe har kjøpt en nybygd enebolig i Drammen. Foto: Per A. Andresen Vis mer
UTSIKT: Paret flytter fra Grünerløkka i Oslo til god utsikt over Drammen. Foto: Per A. Andresen
UTSIKT: Paret flytter fra Grünerløkka i Oslo til god utsikt over Drammen. Foto: Per A. Andresen Vis mer

Der har de har gått til innkjøp av et flunkende nytt, innflyttingsklart hus. Boligen har et bruksareal på 219 kvadratmeter og rommer fire soverom, en åpen kjøkkenløsning, en kjellerstue og tre bad. Dobbeltgarasje er også integrert i boligen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

At de valgte å flytte til akkurat Drammen, er ifølge Gjelsvik selv tilfeldig.

- Vi kan jo bo hvor som helst, for vår del. Vi la en plan på at vi ville finne drømmehuset, og så lenge det lå rundt 45 minutter fra Oslo sentrum, så var det innafor, forteller hun til Se og Hør.

NYTT: Boligen ble bygget i 2019 og er splitter ny. Det er en fordel, mener Gjelsvik. Foto: Per A. Andresen
NYTT: Boligen ble bygget i 2019 og er splitter ny. Det er en fordel, mener Gjelsvik. Foto: Per A. Andresen Vis mer

Både Gjelsvik og Poppe er født og oppvokst på Vestlandet, og Poppe har flere ganger tidligere uttrykt at han ønsker å flytte tilbake til Stavanger. Slik ble det derimot ikke denne gangen.

STOR PLASS: Boligen har to etasjer og mer enn nok plass å boltre seg på. Foto: Per A. Andresen
STOR PLASS: Boligen har to etasjer og mer enn nok plass å boltre seg på. Foto: Per A. Andresen Vis mer
FAMILIE: Gjelsvik og Poppe trengte større plass. Nå har de kjøpt enebolig i Drammen. Foto: Per A. Andresen
FAMILIE: Gjelsvik og Poppe trengte større plass. Nå har de kjøpt enebolig i Drammen. Foto: Per A. Andresen Vis mer

De føler likevel at de er et steg nærmere oljehovedstaden og Poppes hjemtrakter, selv om planen nå er å skape et hjem i Drammen.

- Det er noe med Drammen. Jeg har hørt mye fint om byen og liker den veldig godt. Da vi fant drømmehuset der var valget derfor enkelt, forklarer hun.

HJEM: Gjelsvik gleder seg til å skape et hjem for familien på tre. Foto: Per A. Andresen
HJEM: Gjelsvik gleder seg til å skape et hjem for familien på tre. Foto: Per A. Andresen Vis mer

- Føles riktig

Gjelsvik, som fredag skapte overskrifter med sin tordentale mot Sophie Elise Isachsen (25) på Vixen Awards, forteller at de var på flere visninger, på flere ulike steder.

RASER I TAKKETALEN: Kristin Gjelsvik tar et oppgjør med Sophie Elise i takketalen på Vixen awards. Video: Kine Falch Vis mer

På et tidspunkt var de også innom Sarpsborg, uten at det føltes riktig. Da de var på visning i Drammen klaffet derimot alt.

- Etter denne visningen var det helt «Omg!». Vi delte 100 prosent samme oppfatning og mening om denne boligen. Det var deilig. Den følelsen huset ga oss da vi gikk inn inngangsdøren på visningen, det føltes helt rett. Vi var helt enige, forteller hun, og er i tydelig ekstase over huskjøpet.

MANGE ROM: Med fire soverom, tre bad og to stuer er det mer en nok plass for familien på tre. Foto: Per A. Andresen
MANGE ROM: Med fire soverom, tre bad og to stuer er det mer en nok plass for familien på tre. Foto: Per A. Andresen Vis mer

Gjelsvik og Poppe overtar nøklene til huset mandag, men har planer om å bruke februar til å få fikset på ting og gjøre huset helt klart, ettersom de har leiligheten i Oslo fram til mars.

Selv om huset er helt nytt, legger ikke Gjelsvik skjul på at fingrene klør etter å male et par vegger og sette et eget preg på hjemmet, før de er klare til å ta fatt på den nye hverdagen.

- Jeg gleder meg til å skape drømmehjemmet.

Røper babyplaner

Som nevnt ble Gjelsvik og Poppe foreldre i fjor vår til lille Falk. Da graviditeten ble avslørt vinteren 2019 var det få som så den komme.

Bloggeren har nemlig i flere år vært åpen om at hun var frivillig barnløs, helt frem til hun sommeren 2018 fant ut at hun var gravid. Da endret tankesettet seg, og nå er det ingenting Gjelsvik kan tenke seg mer enn en stor familie.

- Tenk å gå fra å ikke ønske seg barn, til å ha lyst på et helt fotballag! Han er det fineste vi har og vi elsker han jo høyere enn himmelen. Så ja, nå har jeg lyst på fler, sa Gjelsvik lattermildt til Se og Hør i fjor.

FAMILIE: Kristin og Dennis lettet på sløret om videre familieplaner. Reporter: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Da Rød Løper nylig møtte Gjelsvik og Poppe på premieren av tv-programmet «I lomma på Silje», kunne 33-åringen avsløre at hun for øyeblikket ikke går på prevensjon, og at de ikke planlegger å vente så altfor lenge med en familieforøkelse.

Hvis paret velger å få flere barn i framtiden, har de i hvert fall nok plass!

LES OGSÅ: Avslører hvordan hun møtte kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer