Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes:

Her er «Paradise»-parets nye bolig

- Det var ikke planen at vi skulle flytte.

NY BOLIG: Christian Fredrik Trælnes og Elin Bergius har kjøpt seg ny enebolig i forkant av bryllupet i sommer. Foto: Privat/ Eivind Dirdal
NY BOLIG: Christian Fredrik Trælnes og Elin Bergius har kjøpt seg ny enebolig i forkant av bryllupet i sommer. Foto: Privat/ Eivind Dirdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fem år siden Christian Fredrik Trælnes (24) og Elin Bergius (25) møttes under innspillingen av «Paradise Hotel». I løpet av de påfølgende årene har paret både rukket å få to barn, kjøpe seg bolig og forlove seg.

Nå som paret er i full gang med siste innspurt før sommerens bryllup, skulle man tro at de har mer enn nok å fylle hverdagen med. Men slik virker det altså ikke å være.

Elin og Christian Fredrik, populært kalt CF, har nemlig gått til innkjøp av ny bolig - bare fire måneder før bryllupet skal stå.

Ikke planlagt

Paret er bosatt i Sandnes med sine to døtre Juni (3) og Belle (2). Når de nå skal flytte på seg går ikke ferden lengre enn fem minutter unna. Til Se og Hør forteller paret at boligkjøpet ikke var planlagt, men at de raskt innså at mulighetene var flere med den nye eneboligen.

STOR PLASS: Familien på fire får stor plass å boltre seg på. Foto: Eivind Dirdal
STOR PLASS: Familien på fire får stor plass å boltre seg på. Foto: Eivind Dirdal Vis mer
ÅPENT: Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Foto: Eivind Dirdal
ÅPENT: Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Foto: Eivind Dirdal Vis mer
NY START: Parets nye bolig blir en ny start for familien før bryllupet i sommer. Foto: Eivind Dirdal
NY START: Parets nye bolig blir en ny start for familien før bryllupet i sommer. Foto: Eivind Dirdal Vis mer

- Det blir veldig gøy å flytte til et nytt hus og gjøre det til vårt eget. Huset vi har kjøpt har enda større potensial enn det huset som vi bor i i dag har. Det er tre leiligheter som vi kan leie ut i boligen, i tillegg til over 220 m² til oss selv, forteller de til Se og Hør.

Boligen består av hele tre etasjer og et koselig uteområde, og har dermed mer enn nok plass for den lille familien å boltre seg på. Christian Fredrik avviser likevel at det er en familieforøkelse på gang.

FLERE ETASJER: Huset består av tre etasjer. Foto: Eivind Dirdal
FLERE ETASJER: Huset består av tre etasjer. Foto: Eivind Dirdal Vis mer
UTLEIEMULIGHET: Huset har mange soverom, og utleiemulighet. Foto: Eivind Dirdal
UTLEIEMULIGHET: Huset har mange soverom, og utleiemulighet. Foto: Eivind Dirdal Vis mer

- Jeg har vel egentlig sagt at jeg ikke har de største planene om å få flere barn, men Elin har begynt å mase om at hun svært gjerne har lyst på en gutt. Så vi får bare se hva som skjer i fremtiden, sier han.

UTEOMRÅDE: Det følger et koselig uteområde med boligen. Foto: Eivind Dirdal
UTEOMRÅDE: Det følger et koselig uteområde med boligen. Foto: Eivind Dirdal Vis mer
HJEM: Paret ser frem til å sette sitt eget preg på sitt nye hjem. Foto: Eivind Dirdal
HJEM: Paret ser frem til å sette sitt eget preg på sitt nye hjem. Foto: Eivind Dirdal Vis mer

Sommerbryllup

Det var i fjor vinter at Elin Bergius røpet at paret hadde forlovet seg. Da kunne hun avsløre til Se og Hør at frieriet hadde funnet sted allerede i 2016, på den best tenkelige måten. 25-åringen er nemlig stor fan av Justin Bieber, og skal ha blitt fridd til under en Justin Bieber-konsert.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er det eneste gjenværende «Paradise Hotel»-paret fra årets sesong. Video: Rød Løper Vis mer

- Det var helt perfekt, fortalte Elin, som også kunne røpe at bryllupsplanleggingen var i full gang.

Bryllupet finner sted i Stavanger domkirke, og til Se og Hør kan paret nå avsløre at datoen er satt til 20. juni.

- Vi har invitert venner og familie til å feire den store dagen sammen med oss, så det gleder vi oss masse til. Kirken er booket og lokalet er i boks, så nå er det siste finpuss i planleggingen. Det skal vel egentlig sies at det er Elin som står for mesteparten av planleggingen, så jeg skal ikke skryte på meg noe der, forteller Christian Fredrik.

Selv om paret nå har holdt sammen i fem år, gikk det raskt for seg etter at de forlot hotellet i Mexico i 2015. Allerede våren etter kunne de ønske datteren Juni velkommen til verden, før nummer to, Belle, meldte sin ankomst sommeren etter.

I fjor innrømmet Elin at paret var redde for å gå ut med forlovelsen allerede i 2016, fordi de var redde for andres meninger.

- Ting gikk veldig raskt mellom oss, så jeg var litt redd for at folk skulle dømme, fortalte hun den gang.

Det er ikke så mange par som har holdt sammen etter «Paradise Hotel», men det har altså Elin og Christian Fredrik gjort. Begges liv har bortimot blitt snudd på hodet etter deltakelsen i realityprogrammet, men paret trives svært godt med hverdagen.

NY GJENG: Bli bedre kjend med vårens «Paradise Hotel»-deltakere. Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Kom med humoristisk stikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer