Her er Oscar-vinneren i Oslo

- Jeg er henrykt. Tusen takk til Oslo for at dere inviterte meg, sier Ben Kingsley til Seoghør.no. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Sir Ben Kingsley (68) er i Oslo i forbindelse med søndagens Oscar-vinnende film «Hugo».

Onsdag kveld skred filmstjernen ned den røde løperen i Folketeatret under festpremieren av filmen, der han spiller karakteren Georges Méliés, på «Filmfest Oslo».


Og til Seoghør.no forteller filmlegenden at han setter stor pris på møtet med nordmenn i Oslo.
 
- De er veldig gjestfrie. De elsker kinofilmer og er veldig nysgjerrige på meg, og på å høre hva jeg har å si. Det er virkelig en veldig fin opplevelse. Jeg er henrykt. Tusen takk til Oslo for at dere inviterte meg, sier den Oscar-vinnende skuespilleren til Seoghør.no.

Ben Kingsley vant Oscar allerede i 1982 for rollen som den indiske statsministeren Mahatma Ghandi i filmen «Ghandi» og har siden medvirket i storfilmer som «Schindlers liste», «Sexy Beast» og «Shutter Island».

I morgen setter Kingsley kursen mot Stockholm, der han skal medvirke som en av gjestene i «Skavlan» på NRK1 i fredagens program.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå kysser hun 64-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer