Her er Oscar-stjernenes ukjente kvinner

Søndag kjemper Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch, Steve Carell og Bradley Cooper om prisen for «beste mannlige hovedrolle» sammen med Michael Keaton. Men på hjemmebane er det noen helt andre som spiller hovedrollen!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til mandag blir det endelig avgjort hvilke stjerner som vinner de gjeveste prisene under den 87. Oscar-utdelingen.

Utmerkelsene for beste hovedrolle regnes blant de mest prestisjetunge Oscar-prisene, og konkurransen er i år spesielt tøff mellom Hollywood-stjernene som er nominert til «beste mannlige hovedrolle».

I den prestisjefylte kategorien finner man både ringrever og ferskere stjerner, men det er ikke bare alder og fartstid i filmbransjen som skiller dem fra hverandre.

Se vårt Oscar-vorspiel fra Hollywood her:

«Batman»-stjernen Michael Keaton (63), som er nominert til Oscar for hovedrollen i «Birdman», er over 10 år eldre enn samtlige av de andre nominerte - og han er den eneste som er singel.

Saken fortsetter under bildet.

Keaton, som er Oscar-nominert for aller første gang, har forblitt fraskilt helt siden ekteskapet med skuespiller Caroline McWilliams tok slutt i 1990. McWilliams døde av kreft i 2010, 64 år gammel.

Keaton var sammen med «Cougar Town»-stjernen Courteney Cox (50) fra 1989 til 1995, men i ettertid har privatlivet til den enslige stjernen vært ganske skjermet fra offfentligheten. Han har sønnen Sean Douglas (31) fra sitt eneste ekteskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer