Her er Oscar-festens nye vert

«Family Guy»-skaperen kapret drømmejobben.

OSCAR-JOBB: Seth McFarlane blir ny programleder for Oscar-showet, som hvert år samler verdens største filmstjerner til fest i Hollywood. Foto: Stella Pictures
OSCAR-JOBB: Seth McFarlane blir ny programleder for Oscar-showet, som hvert år samler verdens største filmstjerner til fest i Hollywood. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Oscar-veteranen Billy Crystal (64) måtte hoppe inn, da filmstjernen Eddie Murphy i fjor trakk seg som programleder for filmfesten på kort varsel.

Men til tross for at Crystal fikk mye skryt for hederlig innsats, får han ikke fornyet tillit når neste års priser skal deles ut.

Den æren går til komikeren Seth McFarlane (38), kjent som skaperen av animasjonsserien «Family Guy».

Han er også kjent fra å lede de populære «roast»- programmene, hvor kjendiser gjør narr av hverandre.

Denne høsten har McFarlane også gjort suksess på norske kinoer med filmen «Ted», hvor han spiller stemmen til Mark Wahlbergs grovkjeftete teddybjørn, i tillegg til år regissere.

- Da jeg hørte nyheten tenkte jeg for det første at jeg vil prøve å leve opp til standardene til mine forgjengere. Og for det andre, at de ikke finner ut at jeg ledet roasten av Charlie Sheen, sier McFarlane ifølge The Sun.

Neste Oscar-seremoni går av stabelen 24. februar 2013.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte Oscar-hemmelighet på TwitterVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer