Her er Olsen-tvillingene i Norge

Kjendissøstrene spiste sushi på Tjuvholmen.

DESIGNER-DUO: Onsdag ettermiddag var Olsen-tvillingene ute for å spise lunsj på Tjuvholmen i Oslo. Ashley (t.v.) var iført en sort bluse fra kolleksjonen de har designet for Bik Bok, samt en rød krokodilleskinn-veske. Mary-Kate stilte i flaskegrønn s Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
DESIGNER-DUO: Onsdag ettermiddag var Olsen-tvillingene ute for å spise lunsj på Tjuvholmen i Oslo. Ashley (t.v.) var iført en sort bluse fra kolleksjonen de har designet for Bik Bok, samt en rød krokodilleskinn-veske. Mary-Kate stilte i flaskegrønn s Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-tvillingene Ashley og Mary-Kate Olsen (27) er i Norge for å lansere den første av til sammen tre kolleksjoner de designer for butikkjeden Bik Bok.
 
Onsdag ettermiddag forlot «Under samme tak»-skuespillerne hotellet sitt for å spise lunsj på sushirestauranten Hanami på Tjuvholmen i Oslo. Tvillingsøstrene bor på hotellet The Thief, der også Rihanna (25) bodde da hun hadde konsert i Norge sist måned.
 
Under Justin Biebers (19) besøk tidligere i år var det komplett kaos utenfor hotellet eid av Peter Stordalen (50). Det var derimot få som la merke til Olsen-tvillingene, som spaserte ubemerket fra hotellet til restauranten sammen med et lite følge.

Ashley var iført en sort silkebluse til 600 kroner fra kolleksjonen «Bik Bok by Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen», som lanseres i dag. Mary-Kate hadde valgt en grønn skjorte fra et annet merke, og pilotbriller som søsteren.
 
I tillegg til å designe for Bik Bok sammen har søstrene et enormt moteimperium med fire klesmerker som de driver hjemme i USA.

- Vi er partnere, har vært det i 27 år, og tilbringer mesteparten av dagen sammen. Vi er veldig heldige, fordi vi alltid har en å diskutere med, sier Mary-Kate til Kjendis.no.

 
Dette er ikke første gang de norskættede tvillingene besøker Oslo. I 2009 lurte Mary-Kate pressen da hennes daværende kjæreste Nate Lowman (33) hadde sin første separatutstilling på Astrup Fearnley Museet i Kvadraturen. Nå er hun kjæreste med den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy (42). I følge Dagbladet besøkte søstrene i går det samme museet, som i mellomtiden har flyttet til Tjuvholmen.

LES OGSÅ:  Ser du hvem det er?


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer