ANGREPET: - Alt gikk så fort. Den angrep meg i en voldsom fart, og bet meg 5-6 ganger i håndpartiet, sier Ola-Conny Wallgren til Seoghør.no. Foto: Martin Hellborgsson
ANGREPET: - Alt gikk så fort. Den angrep meg i en voldsom fart, og bet meg 5-6 ganger i håndpartiet, sier Ola-Conny Wallgren til Seoghør.no. Foto: Martin HellborgssonVis mer

Her er Ola-Conny i sykesenga

Den svenske TV-stjernen Ola-Conny er glad for at han fortsatt lever.

SEOGHØR.NO: Både Norge og Sverige har latt seg sjarmere og begeistre over Morgan Karlsson (41) og Ola-Conny Wallgren (50), som har reist rundt og utforsket store deler av verden. På TVNorge i høst skal duoen gjøre Norge.

Starten på høsten ble imidlertid ikke like gøyal som planlagt.

SKIKKELIG BEIST: Det var en hund av typen «Akita» som brutalt gikk løs på den til vanlig svært sindige 50-åringen. Foto: IMAGO/ All Over Press
SKIKKELIG BEIST: Det var en hund av typen «Akita» som brutalt gikk løs på den til vanlig svært sindige 50-åringen. Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer

Til sykehus
- Det går fint med meg nå. Eller … Det går ikke akkurat bra, men det går bedre enn forventet, sier Ola-Conny til Seoghør.no fra sykesenga på Varbergs sykehus utenfor Ullared i Sverige.

Det var torsdag morgen at 50-åringen var hjemme hos en nær venn av seg. I huset fantes også en hund av rasen «Akita». Ola-Conny hadde blitt advart mot beistet, og frarådet fra å klappe den.

Men mat måtte den jo ha …

Bet flere ganger
Til Se og Hør anslår den svenske TV-stjernen at hunden veide mellom 60 og 70 kilo. Da Ola-Conny skulle sette fram matskålen, fikk han på et eller annet vis den ene armen under hodet på bikkja.

- Alt gikk så fort. Den angrep meg i en voldsom fart, og bet meg 5-6 ganger i håndpartiet. Jeg ramlet bakover og ble liggende, mens kameraten min umiddelbart fikk ringt ambulanse, forteller han.

Blodet sprutet, og ifølge Ola-Conny var halve håndflaten hans borte etter angrepet.

- Det kunne gått skikkelig ille. Jeg takker høyere makter for at den ikke bet meg i strupen, sier Ola-Conny, som ble skrevet ut av sykehuset rett før helgen.

LES OGSÅ: - Gud gjorde meg til millionær