Her er Obamas jazzyndling

Den amerikanske presidenten har valgt artist til Nobelkonserten.

HÅNDPLUKKET: Esperanza Spalding er et relativt ukjent navn for de fleste i Norge, men nå er hun ønsket av selveste Barack Obama til Nobelkonserten. Foto: All Over Press
HÅNDPLUKKET: Esperanza Spalding er et relativt ukjent navn for de fleste i Norge, men nå er hun ønsket av selveste Barack Obama til Nobelkonserten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:Det er lenge blitt spekulert i hvilken artist USAs president Barack Obama kom til å ønske seg til Nobelkonserten som finner sted i Oslo i neste uke.

Ifølge NRK er det nå avgjort at det er 25 år gamle Esperanza Spalding som skal få æren.

Hør musikken til Esperanza Spalding her (ekstern lenke).

Den amerikanse jazzsangerinnen har ifølge avisen spilt i Det hvite hus flere ganger, og nå er hun klar for Nobelseremonien og Nobelkonserten.

Noen er kanskje overrasket over at Obama ikke ønsket seg store verdensstjener, men ønsket seg jazz.

- Vi fikk ei liste fra Det hvite hus som var gjennomgående jazzartister, og valgte en av dem, sier produsent for Nobelkonserten, Odd-Arvid Strømstad til Dagbladet.

Obamas jazzyndling hadde sin første klubbkonsert som 15-åring, og spiller både bass, synger og komponerer.

Ifølge Strømstad er det ennå usikkert om Obama og hans kone Michelle vil delta på Nobelkonserten.

NRK skriver at også popartisten Natasha Bedingfield, pianisten Lang Lang og boybandet Westlife skal opptre under konserten.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på[email protected],ringvår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPStil1901.

LES OGSÅ: Dette kan jeg ikke kommentere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer