Her er nye Beckingham Palace

David og Victoria punget ut 400 millioner kroner for sitt nye krypinn.

DONE DEAL: Superparet Victoria og David Beckham er gode for to milliarder kroner. I fjor slo de til på et nytt drømmehjem i London som nå er under oppussing. Her med sønnene Romeo, Cruz og Brooklyn.    Foto: All Over
DONE DEAL: Superparet Victoria og David Beckham er gode for to milliarder kroner. I fjor slo de til på et nytt drømmehjem i London som nå er under oppussing. Her med sønnene Romeo, Cruz og Brooklyn. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For ett år siden begynte Victoria Beckham (39) å gå på visninger i London, mens David (38) avsluttet fotballkarrièren i Los Angeles.

Etter å ha finkjemmet byen for eksklusive eiendommer falt de til slutt for denne villaen i Londons rådyre Holland Park-område.

Ifølge Daily Mail kostet herligheten 400 millioner kroner, men selv til den prisen oppfyller ikke huset familiens mange krav.

HJEM, KJÆRE HJEM: Beckhams luksushjem er på fire etasjer, og ligger i fasjonable Holland Park. Her bor også Virgin-sjefen Richard Branson og «American Idol»-dommer Simon Cowell. 

 Foto: FameFlynet Sweden
HJEM, KJÆRE HJEM: Beckhams luksushjem er på fire etasjer, og ligger i fasjonable Holland Park. Her bor også Virgin-sjefen Richard Branson og «American Idol»-dommer Simon Cowell. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Alle fire etasjene skal renoveres for til sammen 50 millioner, og Posh skal få egen skjønnhetssalong.

David skal få en gedigen garasje til luksusbilene, og det skal bygges en hemmelig tunell som skal gi sikkerhetsvaktene direkte adgang til eiendommen.

Solgte gamlehuset

Posh og Becks har valgt et av Londons mest fasjonable nabolag, og får celebre naboer som Virgin-sjefen Richard Branson (63) og Simon Cowell (54).

Barna deres Brooklyn (14), Romeo (11) Cruz (8) og Harper (2) vil kunne gå på anerkjente Wetherby Prep School – samme skole som prins William (31) og Harry (29) gikk på.

Tidligere i år fikk Beckhams endelig solgt originale Beckingham Palace – en storslått herregård i Hertfordshire som de kjøpte rett etter bryllupet deres i 1999. Herligheten gikk for 120 millioner kroner, og ga en gevinst på over 90 millioner.

MANGE MINNER: Tidligere bodde familien i herregården som ble kjent som Beckingham Palace. Nå er det storslåtte hjemmet solgt ettersom de ønsket å bo nærmere London-sentrum.  Foto: All Over Press
MANGE MINNER: Tidligere bodde familien i herregården som ble kjent som Beckingham Palace. Nå er det storslåtte hjemmet solgt ettersom de ønsket å bo nærmere London-sentrum. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Dømt til fengsel etter å ha forfulgt Baldwin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer