SUPERSPREK: En diett bestående asv blåbær, blåbær og blåbær får mye av æren for Petter Northugs suksess på skiarenaen. Foto: Scanpix
SUPERSPREK: En diett bestående asv blåbær, blåbær og blåbær får mye av æren for Petter Northugs suksess på skiarenaen. Foto: Scanpix Vis mer

Her er Northugs superdiett

Gullgutten spiser blåbær i bøtter og spann...

SEHER.NO: Det er nok mange grunner til at Petter Northug ble olympisk mester på sprintstafetten tirsdag, og at han kanskje blir det igjen.

Selv tror han at kostholdet gir ham det ekstra giret, skriver Dagbladet.

På høsten og vinteren spiser Northug nemlig ekstremt mye blåbær.

- Det er næringsrikt, forebyggende mot sykdom og dessuten godt, sier han.

Han spiser blåbær med melk, pannekake med blåbær, brødskive med blåbær, kort sagt blåbær i bokstavelig talt bøtter og spann, skriver avisen.

I høst spiste han utrolig mye blåbær. Og merk deg det, han har ikke vært sjuk en enste dag i hele vinter, sier Petters husvert og treningskamerat i Meråker, Hallgeir Martin Lundemo til Dagbladet.

Det er mamma May og pappa John som forsyner Petter med bær.

- Vi plukker litt selv også, men her i høst ble det spist så mye at vi gikk tom. Da måtte John og May kjøre til Sverige å kjøpe 60 kilo ekstra , forteller Nortugs treningskamerat.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slapp av, du får snart din dose du også