ERFAREN: Norske Kristin Proctor har spilt i flere store TV-serier, blant annet "Entourage". Nå er hun klar for "Ja, vi elsker Hollywood". Foto: Printscreen Youtube
ERFAREN: Norske Kristin Proctor har spilt i flere store TV-serier, blant annet "Entourage". Nå er hun klar for "Ja, vi elsker Hollywood". Foto: Printscreen YoutubeVis mer

Her er Norges ukjente stjerne

Ny Hollywood-frue er klar for norske TV-skjermer.

Se klipp fra den norske skuespillerkvinnens karriere så langt nederst i saken!

HOLLYWOOD (SEHER.NO): Onsdag 3. mars braker det løs. Da er det nemlig klart for TVNorges nye storsatsning "Ja, vi elsker Hollywood", som denne våren får sterk konkurranse fra TV3s "Norske Hollwoodfruer".

Fra før av er det kjent at Lillian Müller (58), Johanna Grønneberg (30), Monica Hansen (32), Kjersti Thorsen Romero (41), Solvei McKenna (45), Linn Bjørnland (26), Tine Schatz (47), Torill Ravaas (61) og Tova Borgnine (67) er med i TVNorges Hollywood-konsept. Nå kan Seher.no derimot avsløre at nok en kvinne har fått plass i programmet.

Og Oslo-jenta Kristin Proctor (31) er ingen hvem som helst i den amerikanske storbyen. Proctor er nemlig skuespiller, og har medvirket i store TV-serier som "The Wire", "Entourage", "CSI NY", "Cold Case" og "Medium".

- Jeg har ikke fått vært med hundre prosent i produksjonen, ettersom jeg nettopp har kommet tilbake fra mammaperm. Jeg måtte ta en pause fra skuespillerlivet, men nå er jeg tilbake på auditions igjen, forteller 31-åringen til Seher.no.

Proctor flyttet til USA i 1998 etter endt skuespillerutdanning i Norge. Gjennom jobbene hun har hatt opp igjennom har hun også etter hvert lært flere kjente skuespillere å kjenne. Og har jobbet med folk som Patricia Arquette, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jeremy Piven og Gary Sinise.

- Det er jo et kjempemorsomt liv, men det er mange om beinet. Jeg har spilt med mange store skuespillere, og jeg må jo si at det er gøy å se hvordan de jobber og ikke minst hvordan de er som privatpersoner. Og så er det jo litt stas å fortelle det til dem hjemme da, sier hun.

I "Medium", som i Norge sendes på TV 2, har Proctor medvirket i én episode - i 2008. I "Entourage" har hun vært med i to episoder, mens hun har medvirket i hele seks episoder i den andre sesongen av den superpopulære serien "The Wire".

Selv er hun ikke i tvil om hva som har vært mest stas å jobbe med.

- "The Wire" var stort. Der hadde jeg en større rolle enn i de andre. Dessuten er det en veldig profesjonell serie, med mange proffe skuespillere. Og det er jo morsomt da, å se at de faktisk er helt normale mennesker. De er bare veldig heldige.

"Ja, vi elsker Hollywood"-deltageren er gift med Geoff Campbell, som er sønn av en kanadisk delstatsminister. Campbell er videadministrerende direktør i Sony DADC. Bryllupet deres ble omtalt over flere sider i ukepressen. For 15 måneder siden ble paret altså foreldre til deres første sønn, en rolle som Kristin trives veldig godt med.

- Det er den søteste jobben noensinne. Det er veldig spennende å se ham vokse, og ikke minst å se at han lærer ord og slike ting. Karrieremessig har det derimot vært tøft, jeg har tross alt vært borte ett år. Men nå er jeg "in the game" igjen, smiler Kristin, som også har noen venner som medvirker i store serier.

- Jeg har vel ikke liksom blitt "buddies" med så mange. Men jeg har venner som spiller blant annet i "Supernatural", forteller Kristin Proctor til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg blir oftest sjekket opp av jenter

Se klipp fra Kristin Proctors karriere så langt her: