<strong>TIL TOPPS:</strong> Karoline Olsen kunne torsdag juble over å gå til topps i den norske Miss World-finalen i Oslo. Alle deltakernes kjoler er fra Kathrine Nørgård. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
TIL TOPPS: Karoline Olsen kunne torsdag juble over å gå til topps i den norske Miss World-finalen i Oslo. Alle deltakernes kjoler er fra Kathrine Nørgård. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer

Her er Norges nye missedronning

Skal kjempe om Miss World-tittelen i Kina.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sortland-jenta Karoline Olsen kunne torsdag juble over å gå helt til topps i den norske Miss World-finalen i Oslo.

- Det er morsomt at det var akkurat du som vant, siden vi begge er fra Sortland, sa fjorårets vinner Anna Zahl, da hun overrakte til kronen til den nye missedronningen under finalen på utestedet Emil & Samuel.

Årets finale  er den første norske Miss World-finalen som blir arrangert etter at «Frøken Norge», som i mange år kåret de norske deltagerne til både Miss Universe og Miss World, ble lagt ned i mars.

Nå forbereder kan Olsen forberede seg på reise til indre Mongolia, hvor den internasjonale finalen arrangeres i byen Ordos i kinesiske indre Mongolia den 18. august.

Norge har aldri vunnet den internasjonale konkurransen. Beste plassering er Ingeborg Sørensens andreplass fra 1972.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Supermodellen viste fram sønnen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer