GRUNN TIL Å HATE?: Magasinet FHM skriver om irriterende menn. Blant dem er Jan Fredrik Karlsen og Ari Behn. Foto: Stella Pictures / Scanpix
GRUNN TIL Å HATE?: Magasinet FHM skriver om irriterende menn. Blant dem er Jan Fredrik Karlsen og Ari Behn. Foto: Stella Pictures / ScanpixVis mer

Her er Norges mest forhatte menn

- Vinneren er sannsynligvis Norges mest irriterende mann...

SEHER.NO: Månedsmagasinet FHM har i januarutgaven funnet frem et knippe menn de hevder er landets mest kontroversielle.

På lista finner vi navn som Tommy Steine, Magnus Rønningen, Aksel Hennie, John Arne Riise og Kristian Valen, som nylig hadde besøk av en knivdesperado.

Men enkelte stikker seg mer ut enn andre. Og på "omstridt-barometeret" er det kun én person som får full pott. Det er Jan Fredrik Karlsen (36).

"Karlsen burde snakke rett fra levra hele tiden, men tyr ofte til hul 'management speak'. Grenseløst irriterende... Det mest positive vi kan si om fyren, er at vi ler godt av den vaskefilla han har på hodet sitt", er noe av det magasinet skriver.

Men også Harald Rønneberg fra "Senkveld" får gjennomgå. "Han fremstiller seg som så jovial at mange av oss synes han er fake. Hat ham fordi han sannsynligvis er Norges mest irriterende mann."

Den siste i trekløveret er Ari Behn (37). Han får så hatten passer, og det begrunnes på to måter. Hans ego, og hans "endeløse rekke idiotiske medieutspill."

Behn ble nylig omtalt i selveste "Vanity Fair", i spalten "The Royal Watch". Magasinet skrev om Aris deltagelse i i musikkvideoen til Penthouse Playboys' låt "Balladen om Morgan Kane".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er kronisk deprimert