KOLLAPSET: Elin Nordegrens mamma, Barbro Holmberg, besvimte da hun besøkte datteren. Foto: AP
KOLLAPSET: Elin Nordegrens mamma, Barbro Holmberg, besvimte da hun besøkte datteren. Foto: APVis mer

Her er nødsamtalen fra Tigers kone

- Herregud! Mammaen min har kollapset. Hva gjør jeg? Hør den desperate samtalen her.

SEHER.NO: Tirsdag morgen fikk brannvesenet i Orange County inn en nødtelefon fra det som skal ha vært Tiger Woods hus. En radiologg viser ifølge Wesh.com at en voksen kvinne skal ha blitt transportert til Health Central Hospital.

Senere bekreftet nettstedet RadarOnline at kvinnen det var snakk om var Tiger Woods' svigermor Barbro Holmberg. Holmberg er i USA for å støtte Tigers kone, Elin Nordegren i den vanskelige tiden.

Nå kan også People avsløre hvordan den desperate samtalen mellom Nordegren og sykehuset forløp da det sto på som verst.

Dette er hva som ble sagt og gjort, ifølge nettstedet:

Klokka er 2.35 etter midnatt amerikansk tid, og Tigers kone har panikk. Barna gråter, og moren ligger på baderomsgulvet i Florida-hjemmet.

- Herregud! Mammaen min har kollapset. Hun falt om på badet, hva gjør jeg? sier en fortvilet Elin til stemmen i den andre enden av røret.

Personen hun snakker med er den som sitter og tar imot 911-samtalene. Og ifølge et opptak som ble sluppet tirsdag, prøver denne personen å hjelpe Tigers kone igjennom nok en familiekrise i de neste 3 minutter og 21 sekundene.

Først får Nordegren beskjed om å sjekke på moren om hun puster og om hun er ved bevissthet. Litt etter kommer hun tilbake med den gode nyheten om at moren både er bevisst og at hun puster. Når Nordegren forteller at det er ugunstig å løpe frem og tilbake mellom badet og telefonen, får hun spørsmål om det finnes en telefon som befinner seg nærmere moren.

Nordegren sier at hun skal sjekke, og et øyeblikk senere har hun funnet en.

Hør den desperate samtalen HER! (ekstern lenke)

- Kan hun fortelle deg hva som skjedde? spør personen i den andre enden.

- Hun sier at hun kollapset, at hun besvimte. Hun lå nede en stund, jeg hørte henne falle og løp inn til henne.

Deretter får Elin spørsmål om hun fortsatt vil at legene skal komme, men Nordegren sier "nei", og beklager seg for at hun ringte.

- Unnskyld, jeg ble bare så redd, erkjenner hun.

Samtalen er dog ikke slutt helt ennå. Elin blir nemlig også spurt om moren har en historie med hjerteproblemer. Hun svarer "Nei". Personen i den andre enden gir likevel beskjed om at de sender leger dit, for å sjekke henne for sikkerhets skyld.

- Ok, men det haster ikke lenger, er svaret hun gir.

Holmberg ble senere fraktet til Health Central Hospital i Ocoee, der hun ble behandlet. Deretter fikk hun reise hjem, sier talsperson ved sykehuset, Dan Yates, til People.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Tiger til sykehus etter overdose