EN LITEN DANS: Nico & Vinz fikk svingt seg med Barack Obama under avslutningsnummeret da juletreet i Washington DC ble tent torsdag kveld. Foto: Scanpix
EN LITEN DANS: Nico & Vinz fikk svingt seg med Barack Obama under avslutningsnummeret da juletreet i Washington DC ble tent torsdag kveld. Foto: ScanpixVis mer

Her er Nico & Vinz på scenen med Obama

Den norske duoen danset sammen med USAs president.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld fortsatte suksessen for popduoen Nico & Vinz, da de spilte for USAs president Barack Obama.

I FJOR: Barack Obama hadde med seg hele familien da lysene ble tent på fjorårets juletre. Foto: All Over Press
I FJOR: Barack Obama hadde med seg hele familien da lysene ble tent på fjorårets juletre. Foto: All Over Press Vis mer

Det hele var en del av underholdningen da lysene på det offisielle juletreet i Washington DC ble tent.

Konserten fant sted ved Det hvite hus, og i tillegg til den norske duoen stod artister som Fifth Harmony, Patti LaBelle og The Tenors på scenen.

Nico & Vinz fremførte sangen «This Christmas». På slutten av konserten stod alle artistene på scenen og fremførte en versjon av «Jingle Bells». Da kom også Barack og kona Michelle Obama opp på scenen.

Dette var 92. gang begivenheten fant sted, og som vanlig hadde presidenten med seg hele familien på arrangementet.

Duoen avslørte for ikke lenge siden at de at de har blitt såpass store kjendiser i New York, at paparazziene fotfølger dem på gata.

- Vet ikke hvordan jeg skal forklare det å bli gjenkjent. Plutselig ropte en rørlegger på meg på gata. Han bare «Nico, Nico!», og jeg tenkte bare hæ? Så sa han at han elsket musikk min. Det var fett. Kult å bli gjenkjent i New York, liksom, sa Nico til radiokanalen NRJ.

LES OGSÅ: - Vi har fått en stalker

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.