<strong>SKAL VÆRE KLARE FOR MGP:</strong> Mariann Thomassen, Laila Samuelsen, Rolf Løvland, Maria Haukaas Storeng, Alexander Stenerud, A1, Håkon Njøten, Aggie "Frost" Peterson, Heine Totland, Venke Knutson, Maria Arredondo, Lene Alexandra Øien, Elisabeth Carew, Mira  Foto: Scanpix / Seher.no
SKAL VÆRE KLARE FOR MGP: Mariann Thomassen, Laila Samuelsen, Rolf Løvland, Maria Haukaas Storeng, Alexander Stenerud, A1, Håkon Njøten, Aggie "Frost" Peterson, Heine Totland, Venke Knutson, Maria Arredondo, Lene Alexandra Øien, Elisabeth Carew, Mira Foto: Scanpix / Seher.no Vis mer

Her er neste års MGP-artister

Det blir tidenes mest stjernespekkede deltagerliste i den prestisjefylte sangkonkurransen.

Publisert
Sist oppdatert
Se intervju med Maria Haukaas Storeng nederst i saken!

SEHER.NO:
Onsdag kunne Seher.no avsløre at det i årets Melodi Grand Prix ligger an til å bli duell mellom Mira Craig og Maria Haukaas Storeng, som vant den norsker finalen og ble nummer fem i den internasjonale med låten "Hold on be strong" i 2007.

I dag kan Se og Hør avsløre at Morten Harkets (50) datter, Tomine (16), som tidligere har hatt suksess i musikaler og som frontfigur i bandet Fixx, må også er klar for MGP.

I tillegg presenterer VG en samleiste på ytterligere ti Eurovision-klare navn: Mariann Thomassen, Laila Samuelsen fra The Tuesdays, Rolf Løvland, Alexander Stenerud, A1, Håkon Njøten, Aggie "Frost" Peterson, Venke Knutson, Lene Alexandra Øien, Elisabeth Carew og Gaute Ormåsen.

16 etablerte artister
Seher.no kjenner i tillegg til at både Maria Arredondo og Heine Totland skal være klare for neste års store musikalske begivenhet i Norge.

Dermed skal i alt 16 navn allerede være klare, selv om det er usikkert om alle vil stå på scenen selv. Det er grunn til å tro at en mann som Rolf Løvland, som har vunnet Eurovision to ganger tidligere for Norge, i 1985 og i 1995, kan ha skrevet en låt en av de andre artistene vil fremføre.

Det er også grunn til å tro at flere singer-songwriter-artister - som Mira Craig, Alexander Stenerud og Laila Samuelsen - stiller i Melodi Grand Prix både som låtskrivere og artister.

Yngste deltager?
Tilsammen skal 21 artister som skal delta i sangkonkurransen, 16 kan altså allerede være klare.

Tomine Harket blir trolig den yngste. Det er ikke kjent om hun skal framføre en egenskrevet låt eller om hun opptrer med andres musikk.

Det som i hvert fall er sikkert er at pappa Morten heller ikke er ukjent med MGP. Sist gang Norge arrangerte den internasjonale finalen, i 1996, ledet han nemlig showet sammen med Ingvild
Bryn (48).

Grand Prix starter med den første av tre delfinaler på Ørland Hovedflystasjon 8. januar neste år. Finalen går av stabelen i Oslo Spektrum 6. februar.

Enda mer om deltagerlisten i neste års MGP kan du lese i Se og Hør Weekend.

LES OGSÅ: - Jeg elsker deg masse

Se Maria Haukaas Storengs tidligere kommentarer om et mulig MGP-comeback her:[obj:media:7888]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer