- Her er mitt magiske hjem

Bli med hjem til illusjonisten Alexx Alexxander.

SEOGHØR.NO: Tønsberg-gutten Alexx Alexxander (29) har bodd i hjembyen hele sitt liv og leiligheten er full av overraskelser. Men også preget av dyrt og flott interiør.

Den 100 kvadratmeter-store leiligheten er i dag verdsatt til rundt fire millioner kroner, og har flere eksklusive elementer som stor terrasse med boblebad.

MAGIKER: Alexx Alexxander er en av Norges aller fremste magikere. I 2010 kom han til finalen i «Norske Talenter». Foto: FameFlynet
MAGIKER: Alexx Alexxander er en av Norges aller fremste magikere. I 2010 kom han til finalen i «Norske Talenter». Foto: FameFlynet Vis mer

24. oktober har magikershowet «Alexx Alexxander Illutions» premiere på Christiana teater i Oslo. Der skal den unge magikeren gi publikum en aften full av overraskelser.

- Det blir et heftig show. Helt nytt og spektakulært. Fyllt av pyro, magi,  store illusjoner, luftakrobatikk og fakirer. Jeg tror det blir noe for både liten og stor. Jeg har lyst til å gi Norge et liten smakebit av Las Vegas, smiler Alexx Alexxander (29).

Bli med hjem til Alexx Alexxander og se smakebiter fra det kommende showet i videoen øverst i saken.

LES OGSÅ:  Trikset som fikk oss til å måpe