- Her er mine MGP-tips til deg, Debrah

Sondre Lerche jubler for den tidligere «The Voice»-deltakeren før kveldens «Eurovision Song Contest»-finale.

GIR RÅD: 21 år gamle Debrah var deltaker i TV 2-talentshowet«The Voice» i 2013, med Sondre Lerche (32) som mentor. Han gir sine råd via Seoghør.no, til den flotte artisten. Foto: NTB Scanix / Espen Solli
GIR RÅD: 21 år gamle Debrah var deltaker i TV 2-talentshowet«The Voice» i 2013, med Sondre Lerche (32) som mentor. Han gir sine råd via Seoghør.no, til den flotte artisten. Foto: NTB Scanix / Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjetil Mørland (34) og Debrah Scarlett (21) representerer Norge under «Eurovision Song Contest»-finalen i Wien i kveld.

21 år gamle Debrah var deltaker i TV 2-talentshowet«The Voice» i 2013, med Sondre Lerche (32) som mentor.

Etter fredagens «The Voice»-sending på TV 2, røper Sondre at han er meget imponert over Debrah. Her er Sondres tips til den sceneklare artisten:

- Debrah har kommet så langt. Nå må hun bare stå på sitt med den klassiske sangen. Det kommer nok til å være mange rare innslag, men hun må synge med verdighet og intensitet.
Det er fantastisk at de har kommet så langt. Det gleder meg veldig. Etter ««The Voice» har Debrah bygd masse selvtillitt og blitt mer bevisst. Jeg er spent på hennes neste trekk, sier Sondre til Seoghør.no.

VINNER?: Lørdag 23. mai er det duket for den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix, og det gjenstår å se om den norske duoen Debrah scarlett og Kjetil Mørland stikker helt til topps. Her fra semifinalen 21. mai. Foto: NTB Scanpix
VINNER?: Lørdag 23. mai er det duket for den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix, og det gjenstår å se om den norske duoen Debrah scarlett og Kjetil Mørland stikker helt til topps. Her fra semifinalen 21. mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bryllup setter MGP-stopp for Lerche

Han skulle gjerne fulgt den internasjonale sangkonkurransen på TV, men en vielse kommer i veien.

- Jeg er dessverre i bryllup under finalen, så jeg får ikke sett det direkte. Men - jeg skal følge det på telefonen, sier Sondre til Se og Hør om den NRK-sendte musikkfesten.

Lette etter sangpartner

Kjetil Mørland hadde vinnerlåta «A Monster Like Me» klar, men hadde ikke peiling på hvem han skulle dele scenen med. Låta var opprinnelig en duett, og Kjetil gikk i gang med letingen etter en passende kvinne for andrestemmen, skriver TV 2.

GOD STEMNING: Tidligere i år ble det kjent at duoen Kjetil Mørland og Debrah Scarlett stakk av med gullbilletten til MGP, og at de to dermed skulle kjempe for den norske æren i den internasjonale musikk-konkurransen. Her med programlederne Kåre Magnus Bergh og Silya Nymoen. Foto: Tor Lindseth
GOD STEMNING: Tidligere i år ble det kjent at duoen Kjetil Mørland og Debrah Scarlett stakk av med gullbilletten til MGP, og at de to dermed skulle kjempe for den norske æren i den internasjonale musikk-konkurransen. Her med programlederne Kåre Magnus Bergh og Silya Nymoen. Foto: Tor Lindseth Vis mer


– Jeg skrev låta som en duett, og det var litt tidspress for å finne en sangpartner. Jeg trålte YouTube, og prøvde å finne en norsk artist med særpreg på stemmen. Da husket jeg Debrah Scarlett fra «The Voice», og ringte henne, sier han til TV-kanalen.

Finaleklare

Det er ikke bare i Eurovision Song Contest at det nærmer seg finale. Under fredagens «The Voice» ble de siste fire semifinalistene klare. Kaja Søgård, Signe Aaborstad Sørli, Ulrikke Brandstorp og Marianne Engebretsen er videre til neste helgs semifinale. Forrige uke ble det klart at Nicoline Berg Kaasin, Øyvind Boye, Filip Bernard Jensen  og Yvonne Nordvik Sivertsen var  videre.  

LES OGSÅ: Se MGP-Kjetils hyllest til kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer