- Her er min surrogatbaby

«Charlie's Angels»-stjernen Lucy Liu (46) overrasket fansen med babynyhet.

MAGISK ØYEBLIKK: Lucy Liu holder kjærlig sønnen i armene på dette bildet som hun postet på Twitter. Hun delte også et annet med Instagram-følgerene sine.
MAGISK ØYEBLIKK: Lucy Liu holder kjærlig sønnen i armene på dette bildet som hun postet på Twitter. Hun delte også et annet med Instagram-følgerene sine. Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Lucy Liu (46) har blitt mamma for første gang.

Det er ytterst sjeldent at den flotte Hollywood-stjernen, kjent fra blant annet «Charlie's Angels», «Kill Bill» og «Ally McBeal», deler fra privatlivet sitt med pressen.

Men etter at hun bestemte seg for å bli mor ved hjelp av surrogatfødsel, kunne Lucy torsdag stolt vise frem sin lille hjerteknuser på sin Instagramside.

Talspersonen hennes bekrefter den gledelige babynyheten.

- Jeg kan bekrefte at Lucy Liu er stolt mor til Rockwell Lloyd Liu som kom til verden via surrogat. Mor og barn er friske og glade, står det i en uttalelse, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

SEXY TREKØVER: Charlie's Angels-filmene var en stor suksess, og Lucy Liu, Cameron Dias og Drew Barrymore tjente gode penger på action-komedien. Her er trioen i Charlies Angels: Full Throttle fra 2003.
All Over Press/People In Pictures Foto: All Over Press
SEXY TREKØVER: Charlie's Angels-filmene var en stor suksess, og Lucy Liu, Cameron Dias og Drew Barrymore tjente gode penger på action-komedien. Her er trioen i Charlies Angels: Full Throttle fra 2003. All Over Press/People In Pictures Foto: All Over Press Vis mer

 

Lucy delte også den store begivenheten med fansen på sosiale medier.

- Jeg vil gjerne introdusere min nye lille mann i livet mitt, min sønn Rockwell Lloyd Liu. Jeg er forelsket, skrev hun under dette nydelige bildet på Instagram:

Introducing the new little man in my life, my son Rockwell Lloyd Liu. In love!

A photo posted by Lucy Liu (@lucyliu) on

 

I 2010 åpnet 46-åringen seg til USA Today om at hun ikke hadde noe hastverk med å få barn.

- Jeg har ikke satt meg et tidspunkt hvor jeg må slå meg til ro. Noen kastet ut batteriet mitt i den biologiske klokken, fleipet hun.

- Jeg har aldri følt at det er for tidlig eller for sent for noe som helst. Jeg tror aldri at den tradisjonelle måten å gjøre ting på er noe for meg, for jeg har aldri hatt et tradisjonelt liv, utdypet hun, ifølge nettstedet.

FILMSTJERNE: Her Lucy Liu sammen med Kill Bil-regissøren Quentin Tarantino og skuespillerkollega Uma Thurman på en pressekonferanse i Tokyo i 2003.  Foto: NTB Scanpix
FILMSTJERNE: Her Lucy Liu sammen med Kill Bil-regissøren Quentin Tarantino og skuespillerkollega Uma Thurman på en pressekonferanse i Tokyo i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Pia Tjelta er gravid